12.1.07

Uusia ihanuuksia - New things

Neuletuttuni Vaasasta tilasi helmiä Firemountaingemsiltä ja tilasin samalla jotain pientä. Vaaleansiniset (tummemmat) ja kellertävät ovat kokoa 8/o ja niitä ajattelin näiden lankojen kanssa neulottaviksi. Turkoosit ovat kokoa 11/o ja otin nekin, koska tuttuni ei tykännyt väristä ja minä tykkäsin. Sitten mukana oli hakaneuloja (kilttineuloja?), joita aion koristella helmillä ja käyttää neulehuivien ja -takkien solkena.

My knitting friend from Vaasa ordered beads from Firemountaingems and I ordered something small with her. Light blues (darker ones) and ambers are size 8/o and I'm going to knit them with these yarns. Turquoise ones are size 11/o and I took them too because my friend didn't like the colour and I did. Then there are safety pins (kilt pins?) which I want to decorate with beads and use them with knitted shawls and jackets.Tässä vielä lähikuva helmistä ja langoista. Minusta siniset olivat yllättävän tummia, mutta toimivat silti langan kanssa.

Here is a close-up picture. In my opinion blue ones were surprisingly dark but they still look good with the yarn.Vilmiinan Villapuodissa on ale ja sorruin näihin ihanuuksiin. Olisin halunnut Debbie Blissin cotton cashmerea pinkkinä, mutta se oli ehtinyt loppua, joten otin lilaa (500g). Sitten tilasin Du Storen Baby silkiä marjapuuron punaisena (350g) ja yhden punaisen kerän (50g). Langat ovat ihanan pehmeitä. Värit eivät ole ihan täysin minun mutta aika lähelle. Punainen kerä huutelee jo haluavansa pipoksi. Muille ei ole vielä ideaa.

Vilmiinan villapuoti has discounts and I bought these wonderfull yarns. I would have wanted fuksia Debbie Bliss' cotton cashmere but there wasn't any left. So I took this pale lila (500g). I took also Du store's Baby silk, purple-red (350g) and one red skein (50g). Yarns are so soft. The red skein has decided it wants to be a hat. The rest of the yarns don't know yet.

Ei kommentteja: