13.1.06

Keskeneräisiä helmitöitä

Helmipaketti ei tullut tänään. :( Jospa sitten maanantaina. Olen ilmeisesti hyvä jemmaamaan näitä keskeneräisiä töitä, kun muistin taas pari lisää. Nämä työt ovat majailleet pöydällä muun tavaran keskellä ja hautautuneet sinne.
Yllä on kaksi peyotetyötä delicoista. Violetista delicasekoituksesta (muistuttaa minusta vähän käärmeennahkaa) tulee joskus käsilaukku. Pieni vaaleanpunainen pala päätyy aikanaan solmittavaksi lantiovyöksi ja helmet ovat pinkkiä delicasekoitusta. Värierot eivät pinkissä sekoituksessa ole niin suuret kuin violetissa ja siksi pinta on ei ole samalla tavalla käärmeennahkamainen.
Alla on kuva kultaisesta pyramidista, suunnilleen luonnollisen kokoisena. Kokeilin himmelin tekemistä helmistä, mutta tähän se jäi. En ole ollenkaan varma siitä, oliko tekniikka oikein. Tulipahan kokeilua. :)
Tänään en ole juurikaan ehtinyt neuloa, joten ei langankulutusta tälle päivälle. Kerin muutaman vyyhdin ja järjestin langat uudestaan laatikoihin. Siinä olikin hommaa. Yritän kuluttaa pois tekokuitulankoja ja -sekoitteita ja korvata ne luksuslangoilla, joiden määrä tuntuu vaan kasvavan.

1 kommentti:

Meeri kirjoitti...

Ihan oikealta näyttää himmelin edistyminen :)