16.1.06

Helmet saapuivat!

Helmet saapuivat tänään. Tilasin Sayilasta kaksi 4cm kokoista Swarowskin kristallisydäntä, kissansilmähelmiä ja muutaman lamppuhelmen. Lamppuhelmiin ihastuin, pitänee myöhemmin tilata lisää niitä. Swarowskeista tulee varmaankin riipuksia, muista helmistä en ole vielä sen ihmeemmin suunnitellut mitään.
Eriparisukat ovat saaneet parit ja arvioin langankulutusta uusiksi sukkien valmistumisen jälkeen. Kirjaviin sukkiin meni arviolta lankaa yhtensä 110g, joten kulutusta tuli lisää 50g ja Regia silk sukkiin arvioin langanmenekiksi 85g ja kulutusta tuli lisää 35g. Nyt en kyllä neulo sukkia. Olen saanut puolessa kuussa neulottua yli 500g lankaa, hienoa. Varsinkin kun monet töistä ovat olleet ohuesta langasta, jota on hidas neuloa. Luultavasti neulomistahti tästä vähän hiljenee, koska koulu vie nyt enemmän aikaa loppukuusta. Seuraavaksi varmaankin jatkan vaaleansinistä koivunlehtihuivia. Sain äitiltä siihen lisää lankaa, joten lankakaan ei ole enää loppu (se vaan ei ole omasta varastosta pois). Alla vielä kuva viimeistellystä Branching out -huivista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Sanoit tuolla hamstranneesi merinovillaista Woolia, niin ajattelin sultakin kysyä että eihän sulla satu varastoista löytymään sitä tummanpunaisena (572) tai ruskeana (?) (780) niin että olisit valmis myymään?

Marja A kirjoitti...

Ei löydy tummanpunaista eikä ruskeaa. Minulla on woolia pinkkinä, vaaleanviolettina, siniharmaana ja vaaleanpunaisena ja ne eivät varmaan kelpaa tässä tapauksessa. Toivottavasti löydät oikeita värejä jostain. :)