17.6.09

Keskeneräistä

Kesäyön hullutuksen myötä keskeneräisten töiden määrä kasvaa. Mutta jotain on sentään tullut valmiiksikin. Kuvassa ylhäällä on 13 työtä. Kaksi on valmistunut jo ennen tätä, metallilangasta virkatut korvikset ja pieni ylläri ravelryvaihtoon.
Neulottu valas, kissanleluksi vanhempien kissoille. Tämä menee vielä koneeseen huopumaan ensin ja lankana hahtuvajämät, sisällä pala rikkinäistä villasukkaa. Ohje.
Toiset neulotut korvikset, lankana metalli- ja pellava. Helmet riittivät juuri ja juuri näihin. Luultavasti lahjaksi jollekin joskus. Ohje omasta päästä.
Lehtikirjanmerkki ihan itselle. Lankana puuvillajämä. Ohje.
Virkattu pannunalunen, lankana hamppu- ja pellavajämät. Ohjeen sovelsin kuvan perusteella itse, koska ohjesivu oli rikki, mutta nyt näyttää toimivan: ohje (saksaksi).

Näiden lisäksi ylimmässä kuvassa oleva pinkki tähdenmuotoinen kuusisakarainen juttu on viimeistelyä vaille valmis. Siitä on tulossa kukka, pitää vain ommella terälehdet yhteen ja laittaa se koneeseen huopumaan ja koristella.

Valmistuneisiin lankaa kului arviolta noin 50 g. Keskeneräisiin saan kulutettua vielä paljon lisää. Tänään aloitin jo Cairnia (pipoa) (ohje löytyy Ysoldan Whimsical little knits -kokoelmasta). Pitää vielä keksiä lisää aloitettavaa vielä neljän työn verran, koska nyt koossa on 16 projektia ja 20. päivä pitäisi olla 20 täynnä. Useimmat isommatkin projektit ovat sen verran hyvällä mallilla että ehkä aloitan vielä jonkun isomman työn ja muutaman pienen.

3 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Kivoja pikkutöitä olet tehnyt. Nuo korvakorut on oikein mainiot.

nna kirjoitti...

Onpa harvinaisen kivan näköinen pannunalunen

Villasukka kirjoitti...

Neulotut korvikset - ihan pakko tehdä joskus!!!
Niistä matolaisista kärhössä. Silloin aikoinaan myrkytin joko mäntysuopa- tai toluliuoksella, en muista enää kumpaa oli. Tuloksena kuitenkin kadonneet madot ja erittäin ruskea kärhö. Ja madot/toukat tulivat seuraavana kesänä takaisin... Voisivat ehkä olla lehtipistäisen toukkia? Onneksi liljakukkoja ei ole näkynyt pariin vuoteen...