5.10.08

Sekalaista

Kävin tiistaina ruokakaupassa. Euromarketin puutarhamyymälä oli ilmeisesti viimeistä päivää auki syyskuun lopussa, kun kaikki puut ja pensaat olivat - 70 %. Pitihän siellä sitten käydä katsomassa jäljellä oleva valikoima. Ostin kaksi katajaa ja syreenin. Katajia olen koko kesän katsellut etupihan puolelle, mutta ovat olleet niin kalliita. Haaveilin kyllä pilarikatajista, mutta nämäkin käyvät, ainakin hinta oli tällä kertaa sopiva. Yksi syreeni minulla jo on, violetti, löytyi eurolla Plantagenin alennuslaarista. Tämä on mallia Moskovan kaunotar, vaaleanpunaiset nuput muuttuvat auetessaan valkoisiksi. Haaveilin tästäkin jo aiemmin, mutta hinta oli este. Nyt ostin sitten.

I bought junipers and lilac (Beauty of Moscow). They were on sale -70% off.
Olen myös jatkanut tuunausta. Maalasin taas kukkaruukkuja kivimaalilla ja istutin ruukkuihin yrttejä. Lehtikoteloiden tuunaus on edelleen kesken. Kokeilin krakleerausta ja tykkäsin. Pintamaali vaan loppui kesken. Pitää ostaa lisää, niin saa loputkin kuvioitua.

I painted pots and planted herbs to them.
Vihdoin jotain valmista neulerintamallakin. Pipo omalla ohjeella valmistui eilen. Lanka on Pohjan neidosta ylijäänyttä Schachenmayrin Merinoa, pipoon kului hieman reilu kerä eli noin 50 g. Malli on oma. Yhden pipon olen aiemmin jo tällä mallilla tehnyt. Kavennukset tein tässä versiossa vähän eri tavalla ja tämä onnistui minusta paremmin kuin ensimmäinen versio. Katsotaan saanko ohjeen aikaiseksi.

I finished a hat for myself. Pattern is my own. Yarn is left overs from Pohjan neito, Schachenmayr's Merino. I used about 50 g. This is second hat I've knitted using this pattern.
Tältä se näyttää päässä:

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti malli tuossa pipossa :)

Anonyymi kirjoitti...

*taputtaa ihastuneena käsiään* Ihana pipo, kavennuksetkin menevät kauniisti malliin soveltuen.

Niina kirjoitti...

On meinaan upea pipo!!! WAU!!!!

merja kirjoitti...

vautsi,tosi hieno pipo=)
www.nopo-04.vuodatus.net

Puputsi kirjoitti...

Vau, mahtava pipo!

Matleena kirjoitti...

Onpas hieno pipo! Moni varmaan tekis tuommosen, jos ohjeen väsäisit. :)

santra kirjoitti...

O-ou. Määkin sanon ihana pipo kun se kerran on! Ilostuin niin sen näkemisestä, että rupes itseäkin ihan pipottamaan. Pitää varmaan käydä puikkoihin käsiksi.