28.9.08

Tuunattua

Tuunasin lehtikoteloita. Ei näistä nyt ihan täydellisiä tullut, mutta ovatpahan erilaisia. Välillä sitä miettii, miksi kaikki pitää tehdä itse. Kun ei ole oikein aikaakaan eikä lopputuloksestakaan aina tule niin hienoa (välillä kyllä tulee). Mutta kun ei kaikkea saa valmiina kaupasta juuri sellaisena kuin itse haluaa. Nämäkin ovat odottaneet tuunausta pitkään. Vielä on monta jäljellä. Näihin tulee sitten käsityölehdet kirjahyllyyn.
Maalasin pajukorin, nyt se sopii paremmin sisustukseen. Edellisessä asunnossa tässä oli kuivakukkia, mutta nyt aion tehdä kukat itse kankaasta, villasta ja helmistä. Saa nähdä mitä tulee ja montako vuotta menee.
Seuraavat tuunaustarvikkeet, maaleja, pensseleitä, maalarinteippiä ja sabluuna.
Ostin miehelle lankaa. Mies pyysi neulomaan lämpimät mutta ohuet sukat. Varastosta ei löytynyt sopivan väristä ohutta sukkalankaa tarpeeksi, piti ostaa lisää. Lankakaupassa oli sopivasti Red Heartin yksivärinen sukkalanka alennuksessakin (varastoon lisää 100 g). Lankakaupassa oli sitten myös Hjertegarnin Merinosilk alennuksessa (ilmeisesti poistumassa valikoimasta), joten ostin sitä miehelle paitaan/takkiin. Olen jo pitkään sanonut neulovani miehelle paidan, kun sopiva lanka löytyy. Merinosilk on ohutta, joten neuleesta ei varmaan tule liian kuuma, ja muutenkin mukavaa, pehmeää. Hyvä värikin löytyi. Lankaa lähti mukaan 600 g, siinä on niin paljon metrejä, että pitäisi riittää.
Sain valmiiksi taas yhdet vauvan sukat, vähän isommat. Nämä menevät varmaankin joululahjaksi. Lanka on Novitan Wool, sitä meni vajaa 50 g. Kerä oli jo aiemmin korkattu edellisiin sukkiin.Viime viikolla oli ensimmäinen pakkasyö ja auringonkukille kävi näin. Vaikka olen ne laittanut ensimmäisinä maahan, eivät ne ehtineet kukkaan asti tänä vuonna.
Vieressä olevat liljat kukkivat näin upeasti. Laji on Giraffe.

Ei kommentteja: