21.10.08

Hektistä elämää

Laitoin vahingon kiertämään ja innostin yhden kaverin leimailemaan kortteja. Tässä yksi koekappale. Tykkään, tuli tosi kiva.Tästä on tulossa takki, joskus. Meni pari tuntia ensin löytää oikea lehti ja oikeat kaavat. Loppupäivä menikin kaavojen piirtämisessä ja kankaan leikkaamisessa. Vielä pitää leikata vuori ja ommella. Minusta suurin työ on kuitenkin tehty eli jäljennetty kaavat ja leikattu varsinainen kangas.

My new coat, some day. First it took some hours to locate the right magazine and then the rest of the day to draw the patterns and cut the fabric. I still have to cut the lining and sew the coat. Samalla yritin järjestellä lehtiä kansioihin, mutta pitää koristella lisää kansioita ennen sitä. Lehdet ovat toistaiseksi pinoissa lattialla...

Now my magazines are all over the floor...
Kävin Ikeassa. Ostin pari laatikostoa näiden minilipastojen lisäksi. Pinta käsittelemätöntä vaneria, vaatii maalauksen. Käsityötä tämäkin, mutta saapa oman näköisen pinnan. Näihin aion tunkea kaikki pikkutavarat nykyiseltä työpöydältä ja ompelukrääsän. Nykyisestä työpöydästä on tarkoitus tulla ompelupöytä ja tietokonepöytä on sitten erikseen. Laatikostot tulevat ompelupöydän alle ja sinne tulee sitten isompaa tarviketta.

I went to Ikea. I have to paint these.
Orkideakin löytyi Ikeasta. Ihana väri, vaikka vieläkin haluaisin oranssimman. (Vanhin orkidea lopetti kukinnan jo pari kuukautta sitten ja on nyt kasvattamassa uutta kukkavartta, jihuu!)

I bought also this from Ikea.Neulonutkin olen jonkun verran, mutta kaikki on edelleen kesken.

My knits are still unfinished.

Ei kommentteja: