26.10.08

Välillä jotain valmista

Tein miehelle toiset kirjoneulesukat, pitkävartiset. Lankoina Red Heartin Sport Sock ja Austermannin Step. Lankaa meni ehkä noin 120 g. Molemmista keristä jäi vielä sen verran, että niistä saa vielä yhdessä vielä sukat.

Socks for my man. I used Red Hear Sport Sock and Austermann's Step, about 120 g.
Järjestin #neulonta-kanavalla asustevaihdon. Sain vaihdossa tämän kaulurin. Tykkään! Lanka on Teeteen Primaveraa, pehmeää ja ihan minun väristä.

I got this cowl from a swap. I like it, my colour, soft and warm.Suunnilleen koko viikonloppu on mennyt maalatessa. Krakleerasin lehtikoteloita, mutta en saanut kaikista kunnon kuvaa kun kuvausolosuhteetkin näin syksyllä ovat mitä ovat.

Nearly the whole weekend I have been painting. I decorated these and organized my magazines to them.Viimeistelin myös pari decoupage-lehtikoteloa ja sain nekin käyttöön. Järjestin käsityölehtiä koteloihin, mutta pitää varmaan hankkia lisää lehtikoteloita. Nyt minulla on niitä 15 ja ne täyttyivät hetkessä. Sitten innostuin kokeilemaan krakleerausta myös kukkaruukkuihin. Jälleen hankalat kuvausolosuhteet eikä näistäkään saanut kunnon kuvaa. Väri on jotain näiden kahden kuvan väliltä. Then I also painted some flower pots. The real colour is something between these two photos.
Maalasin myös Ikeasta ostetut minilipastot ja jälleen krakleerasin osan. Taisi vähän mopo karata, mutta tykkään kyllä jäljestä. Tuo pohjaväri ei ole valkoinen vaan hyvin vaalea beige.
I painted also these boxes bought from Ikea. The light colour is not white, it's really light beige.

Ei kommentteja: