5.11.06

Pikapäivitys

Neulominen ja blogaaminen on nyt jäänyt vähemmälle, yksinkertaisesti ei aika riitä kuin pieniin juttuihin. Jämälankoja yritän edelleen vähentää ja tuloksena on nämä vielä keskeneräiset sukat.
Toisen teräosan neulon vielä uudestaan, koska päätinkin tehdä siihen kirjoneuletta. Varsi on minusta ihan kiva, mutta tuosta teräosasta en ole ollenkaan niin varma. Jämälankoja näihin menee kuitenkin noin 125g ja pääsin monista pienistä nyssäköistä eroon. Pääkallokuvion ohje on täältä. Sukkaohje löytyy täältä. Nämä on siis omalla ohjeella soveltaen kirjoneulekuviota. Sukkaohjeenkin aion kyllä toteuttaa, ehkä jo seuraavaksi.
Alkaa olla jo täysi talvi ja tarvitaan lämpimiä vaatteita. Harmaa alpakkasilkki on odottanut kaapissa viime tammikuusta, että saisin neulottua itselleni kutittamattoman pipon. Nyt vihdoin sain sen aikaiseksi. Tykkään joustinneulepipoista, mutta en halunnut tehdä taas samanlaista. Mietin kirjoneulettakin, mutta en keksinyt siihen hyvää ideaa. Pitkän miettimisen jälkeen idea muotoutui tällaiseksi. Malli on siis oma. Lanka on Sky Blue Alpacasin alpakkasilkkiä ja sitä kului noin 60g.

Vielä haluan kiittää SNY:tä ihanista lahjoista. Nyt pääsin vihdoin itse näkemään ne. Huivi on juuri sopiva eli pehmeä, lämmin, kaunis ja riittävän ohut korkeakauluksisen talvitakkini alle (sinne ei paksu huivi mahdu). Huivia olen ehtinyt jo testatakin ja pidän siitä tosi paljon. Suklaa oli myös todella hyvää ja käsivoidettakin kokeilin jo (hyvä tuoksu ja toimii). Puikkoja en vielä kokeile, pitää ensin saada joululahjaneuleet pois alta ennen kuin uskallan aloittaa mitään isotöistä (esim. pitsihuivia, vaikka kyllä ne houkuttelevat silti). Kiitos!

4 kommenttia:

Puputsi kirjoitti...

Tykkään tosta sun piposta. Tulee heti visio, että tommosella pinnalla sais kivan kassin. Tulis semmonen mukamas verkkokassi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Salaisuudet paljastuvat kohta...
t. SNY

Anonyymi kirjoitti...

Saisko noiden pääkallosukkien kalloista lähikuvaa?! :oP Ovat ihan mielettömän upeat!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniit sukat ja pipo myös. Tuo malli on erikoinen, joustoneule. Olisi mukava saada siitä ohje.