18.11.06

Messuostoksia

Olin messuilla Siren kanssa. Porukkaa oli paljon, mutta kukaan ei tullut nykimään hihasta. Olimme messuilla noin 11.30 ja lähdimme noin 16.30 väsyneinä pois. Ostin tietysti lankaa. Kuvassa oikealla ylhäällä on Noron Silk Gardenia, jota ostin kaksi kerää ja Kureyonia ostin myös kaksi kerää. Harmaa sukkalanka näytti sopivan tasaiselta, muttei kuitenkaan yksiväriseltä, joten sen ostin myös. Tästä ehkä voisi vielä tehdä yhdet joululahjasukat. Sininen vyyhti vasemmalla on Raijan aitan pellavaa ja alhaalla oleva sininen vyyhti on Arjangon angorasekoitetta (50% angoraa, 30% viskoosia ja 20% silkkiä). Raijan aitan lanka jatkaa Print O' The Wave -huivia, josta loppui lanka ja Arjangon langasta tulee varmaan myös huivi hartialämmikkeeksi (ja jos vielä jää yli, niin rannelämmike). Noroista ei ole vielä mitään hajua, olisiko ideoita?
Kävimme Helmimeren kojulla Meerin luona ja samalla ostin helmiä. Mustia opaakkeja piti ostaa yhtä suunnitelmaa varten, mutta kun halvalla sai, niin ostin paljon. Oikealla alareunassa olevia pusseja sai 4kpl 10 eurolla. Pienet vaaleanpunaiset ja siniset pussit ovat 15/o-koon helmiä ja valkoiset yläreunassa 9/o-kokoa. Sitten muilta kojuilta tarttui mukaan myös keraamisia nappeja, punaisia siemenhelmiä (siis oikeita siemeniä, joissa on reikä) ja kaupan päälle sain vielä noita pieniä siemeniä sekä tummansinistä silkkistä ompelulankaa, joka sopii kaapissa odottavaan silkkikankaaseen. Sopivan väristä punaista silkkistä ompelulankaa ei löytynyt, kun sellainenkin kangas odottaa kaapissa.
Sitten ostin vielä kauratyynyn ja keittiövälineitä. Kauratyynyä eilen kokeilinkin ja ihan hyvin toimii ensiapuna särkeville hartioille.
Tässä vielä suunnitelma Raijan aitan langalle. Ihan samanväristä se ei ole huivilangan kanssa, mutta riittävän lähelle, koska siitä teen reunuksen. Reunusta olin jo aloittanut toisella langalla, mutta huomasin, ettei sekään riitä. Tuo tummansininen sitäpaitsi tuntui liian synkältä yhdistettynä tähän. SNY:ltä saamani 250cm pyörötkin pääsivät heti käyttöön, kun purin jo aloitetun reunuksen ja keräsin silmukat uudestaan puikolle. Tuon osan aion jättää tummansiniseksi, koska en jaksa neuloa sitä uudestaan. Huivikin ehkä nyt valmistuu joskus.
Lankaa tuli lisää 400g varastoon, mutta kohta sitä myös lähtee, kun saan Honorinen valmiiksi. Siitä puuttuu enää toinen hiha ja pitsikaitaleet. Lankaa näyttäisi jäävän jopa yli, vaikka ohjeen mukaan pitkähihaiseen versioon olisi mennyt enemmän lankaa.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania messuostoksia! Kiva, että puikoille löytyi käyttöä...

Anonyymi kirjoitti...

Miljoona kiitosta sinulle SNY-kaudesta! Oli tosi mukavaa :) blogissani lisää.... ;)

TuuliS kirjoitti...

Ihania ostoksia, kateeksi käy!

Meeri kirjoitti...

Minä en sitten ota mitään vastuuta helmiostoksista :) Ei palautusoikeutta...

Kiva oli tavata sinutkin!