11.11.06

SNY:n paljastus

Sain taas aivan ihanan paketin Salaiselta neuleystävältäni. Paketti sisälsi kaksi virolaista lapaskirjaa. Molemmissa on aivan ihania perinnekirjoneulemalleja. Näistä pidän todella paljon ja ehkä jo ohimennyt sukkainnostus muuttuu lapasinnostukseksi. Lisäksi sain punaista sisua, josta varmaankin tulee lapaset, vielä kun osaisin päättää, minkä mallin teen ensimmäiseksi. Paketissa oli myös 2,5mm bambuiset sukkapuikot. Näiden ostamista olen miettinyt, mutta se on aina jäänyt, joten tämäkin tuli sopivasti (ja toiset 2,5mm sukkapuikkoni ovat kiinni tylsässä sukassa, joten nyt voin alottaa näillä jotain uutta). Sain vielä 2mm 60cm Addin pyöröt. Kortissa oli paljastus, pakettini ovat tulleet Tiinalta. Kiitos taas kerran ihanasta paketista! Yritin kyllä arvailla, kuka salainen ystäväni olisi, mutta ei siitä mitään tullut.
Sukkainnostus alkoi hiipua, enkä halunnut taas aloittaa uusia sukkia. Aloitin Honorinen Sublimesta (vaikka aiemmin mietinkin sitä Silketweediä). Yllätin taas itseni, miten neuleeseen voikin addiktoitua niin paljon. Tämän kaiken olen saanut neulottua tällä viikolla, lankaa on mennyt reilu 150g. Ohjeesta poiketen en tee sivusaumoja, vaan teen kappaleet yhdessä (ja siksi keskellä on silmukkamerkki sivusauman kohdalla). Olisin tehnyt pitsikaitaleenkin intarsiana, mutta siinä on eri tiheys, joten ei onnistunut. Myöskin kaula-aukon teen siten, että toiselle puolelle tulee vähän korkeampi aukko, koska ja voin sitten valmiina päättää, kumpi puoli tulee eteen. Lanka on ihanaa ja ohje vaikuttaa myös hyvältä. Illalla oli vaikea mennä nukkumaan ja aamulla vaikea lähteä töihin, kun olisin halunnut vain neuloa. Töissäkin odotin, että milloin pääsee neulomaan. Ehkä rankalla työviikolla on myös vaikutusta, olen ollut tosi väsynyt, mutta loppuviikkoa kohti kyllä pirteämpi.
En lue kommentteja vanhoista kirjoituksista (paitsi viime toissaviikolla luin joku päivä ja huomasin, että joitain oli tullut), joten toivoisin, että kommentoisitte uusimpaan kirjoitukseen, vaikka kommentit koskisivat vanhojakin juttuja (ja vaikka laittaa linkin vanhaan kirjoitukseen). Kirjoitan blogiani edelleen pääasiassa itselleni, mutta on mukava huomata, että monet muutkin ovat kiinnostuneet blogistani. Juuli oli kysellyt, mitä liilasta tulee. Olettaen, että tarkoitat tätä, niin siitä ei tosiaan taida sittenkään tulla mitään. Hiha ei ole edennyt sen pidemmälle. Ohje löytyy nykyään myös suomeksi täältä. Zanii kyseli pääkallosukkien pääkallokuviosta, mielestäni siitä löytyy parempi kuva kuvion lähteestä eli We Call Them Pirates -piposta. Palagalle tiedoksi, että yritän saada harmaan palmikko-joustinneulepipon ohjeen aikaiseksi seuraavaan Ullaan.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit paketista! Ostin itsellenikin samanlaiset Kirikindad-kirjat ja tykkäsin kovasti malleista. Viron kielen kielitaidottomuuskaan ei häiritse, kun kirjoissa on tekstit myös englanniksi. Lapasinspiraatiota toivotellen,
Tiina

AnneV kirjoitti...

Olethan huomannut, että Bloggeria voi pyytää ilmoittamaan suoraan sähköpostiin, kun jotain viestiä kommentoidaan? Mulla kun on 'ongelmana' pitkänpitkät kuvalliset postaukset, niin en pystyis muuten mitenkään selaamaan blogiani eestaas ja kyttäämään, mihin kohtaan on tullut kommentteja. Sähköpostista löytyvä linkki vie suoraan sinne mihin pitääkin (tosin viime aikoina taas sähköposti on sekoillut oikein urakalla, mutta sehän taas on yahoon eikä suinkaan bloggerin vika).