14.10.06

Viikon kuulumiset

Tämä valmistui nyt aamulla. Idean sain jo viime viikonloppuna ja pakkohan sitä oli alkaa heti toteuttaa. Ostin turkoosia huovutusvillaakin ihan vähän kokeilua varten viime viikonloppuna ja sitten muistin varastossa olleet mohairjämät. Aloitin mustasta mohairista neulomaan laukkua ja parin tunnin päästä se olikin jo valmis. Tähän laukkuun meni kaikki noin 60g. Sitten laitoin laukun pesukoneeseen pyörimään ja se tuli ulos sopivan huopuneena. Neulahuovutin kukkakuvion villasta ja hahtuvasta ja en viime viikonloppuna ehtinyt sen enempää. Nyt aamulla ompelin helmet kukan keskustaan. Saatan vielä ommella siihen vetoketjun. En tiedä, mitä laukulla teen, koska itse en pidä mustaa, mutta se tahtoi heti puikoille.
Sitten olen kovasti neulonut Kepleriä ja se on jo melkein valmis. Päätinkin tehdä siitä takin ja neuloa etu/takakappaleen yhtenäisenä. Etu/takakappale on valmis ja hihat olin neulonut jo aikaisemmin, mutta hihoja pitää vielä säätää, koska palmikkokaitaleet tuntuivat liian tiukoilta. Sen jälkeen puuttuukin enää neuleen kokoaminen, pääntien huolittelu i-cordilla ja vetoketjun ompelu. Idenan bambulanka oli ihanaa neulottavaa, mutta melkein joka kerässä oli yksi solmu. Onneksi solmut olivat useimmiten kerän alussa tai lopussa ja lankaa oli riittävästi, joten nyt minulla on monia pieniä nyssäköitä bambulankaa ja vähän siitä jää muutenkin yli.
Torstaina kävin kaupungilla ostamassa Kepleriin vetoketjun ja samalla ostin alennushelmiä ja uusimman Bead&Buttonin. Pitäisi kyllä tilata tuo lehti, mutta en tiedä millä aikaa tekisin ne kaikki ihanat mallit, mitä lehdessä on.
Junassa ehdin neuloa muutaman sentin sukkaa. Teen nyt paria kirjavalle tähtikuviosukalle ja se ei varmaankaan ihan heti valmistu, koska lanka on ohutta, kirjoneulekuvio aika vaativa ja innostuskin vähäinen.

4 kommenttia:

verano kirjoitti...

Aivan ihana toi laukku :) Kukkakuviossa menee just kivasti toi kaksivärisyys.

Marika kirjoitti...

Upea laukku ! Ihana huovutus ja helmet menivät ihan nappiin !Minulla odottaa yksi raidallinen Fritidsgarnista tehty laukku vuoria ja kiinnityssysteemiä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana laukku, varsinkin nuo koristeet - itse olen surkea koristeissa...

Anonyymi kirjoitti...

Hemmottelupaketti lähti juuri äsken matkaan...

t. SNY