1.10.06

Gentleman's socks with lozenge pattern

Nyt ne ovat valmiit. Sain toisen sukan jo eilen illalla valmiiksi. Ohjeen mukaan ehkä hiukan ohjetta tiukemmalla käsialalla sain omaan jalkaani istuvat sukat. Kärkikavennus tuntuu oikein sopivalta ja kantapääkin sitä tavallista versiota mukavammalta. Taidan pitää nämä sukat itse, vaikka näistä piti tulla joululahja (ja isommat). Lankana Regia cotton ja sitä meni noin 80g.
Sain myös salaisen neuleen tehtyä ja siihen kului lankaa noin 125g. Jotta tämä blogi pysyisi lankavaraston pienennysblogina, minun pitäisi saada neulottua 2,5kg lankaa pois (tai myytyä tai lahjoitettua), koska sen verran lankavarasto on nyt kasvanut. Liityin Langattomaan lokakuuhunkin, että lankaostoni pysyisivät kurissa ainakin hetken.

1 kommentti:

Lape kirjoitti...

hmm... mun pitäs neuloo yli 4kg pois et saisin syyskuun lisäyksen poistettuu :S eikä tekis pahaa jos sais varastot alle 20kg... eli ois 14kg neulottavaa :S :S Langan ostaminen on vaan niiiiin paljon helpompaa kuin langan käyttäminen... mutta tsemppiä langattomaan lokakuuhun, itsekkin osallistun siihen :D