30.9.06

Kiitos SNY!

Torstaina minulle oli tullut pakettikortti. Koska lähettäjäkentässä oli c/o Kristel, niin kyseessä oli paketti SNY:ltä. Tänä aamuna pääsin sen hakemaan asiamiespostista. Paketti painoi 0,9kg, mitä ihmettä siellä voi olla?
Avasin pakettia heti postista tultuani, vaikka kotiin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Paketin sisällä oli ensin kaunis kassi (varsin täysi sellainen).
Kassin sisältä löytyi kahvintuoksuisia kynttilöitä (yksi suosikkituoksuistani, ehkä jopa se paras niistä), hopeatoffeeta, kortti ja itse kasvivärjättyä lankaa. Kynttilät kuvasin näin päin, jotta näkyy kuin kauniita ne ovat. Sisällä näyttäisi olevan kahvipapuja jonkinlaisessa geelissä, mutta sydän ei jatku sinne asti. Pitää varmaankin illalla kokeilla näitä. Vasemmalla oleva lankakerä on värjätty pietaryrtillä ja oikealla oleva nokkosella. Arvioin, että lankavarastoni kasvoi taas 100g (nämä ovat kyllä ihan pientä omiin sortumisiin verrattuna :D). Luulen, että näistä langoista tulee lapasia. Kaivoin jo kaapista muita vastaavan paksuisia villalankoja ja pohdiskelin väriyhdistelmiä. Luultavasti tulossa on siis kirjoneulelapasia. Olen aiemmin ostanut jostain torilta sipulilla värjättyä lankaa, mutta se osoittautui lähes samanväriseksi kuin nokkosella värjätty, joten sitä en voi yhdistää näihin. Oikeastaan nään jo langat kirjoneuleena tumman pohjavärin kanssa, ehkä tummanharmaalla pohjalla tai jopa mustalla (kunpa olisi enemmän aikaa neuloa kaikki mieleen tulevat suunnitelmat).
Kiitos paketista! Olen koko kuukauden jo odottanut yllätystä, mutta pakettisi tuli nyt ehkäpä juuri parhaaseen aikaan piristämään tätä viikkoa.

Muuta raportoitavaa minulla ei nyt olekaan. Salaiset neuleet edistyvät ja ehdin junassa neuloa sukkaakin ja sukka on kohta valmis.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että paketti oli mieleen! Kiire meinasi tulla paketin lähettämisen kanssa, mutta en ennättänyt värjäilemään lankoja aiemmin...

t. SNY