3.10.07

Miljoona ruusua

Eilen yöllä ei uni tullut ja mietin massaideoita. Tänäänhän ne piti tietysti toteuttaa. Tein taas ruusuja, tällä kertaa kolmiulotteisina. Ei näitä nyt miljoonaa ole, mutta aika monta ruusua alkaa olla jo eri muodoissa. :) Käytin apuna pyöreitä muotteja ja metallijauheita antamaan kiiltoa. Ihan näin kiiltäviä nämä eivät oikeasti ole, salama korostaa. Näissä on käytetty pinkkiä, lysteripunaista, luumua, vihreää, lysterivihreää, sinistä patinaa ja helmiäisvalkoista jauhetta. Pinkki toimii tosiaan paljon paremmin vaalealla pohjalla.

I didin't get sleep last night so I invented some new polymer clay ideas. Of course I had to test them. I made roses again, this time three-dimensional. I used round cutters and metal powders. These aren't really so shiny as in the photo, flashlight highlights the powders.
Näistä tuli rintasolki (tai neulojalle tietysti huivineula), nutturapuikon koriste, pinssi ja yksi on vielä sellaisenaan, kun ei minulla ole enempää korupohjia. Tässä on ideaa joululahjoiksi myös, mutta pitää ensin ostella lisää korupohjia. Hiussolkia tekisin myös, mutta ne ole vielä löytäny mieleistäni solkipohjaa enkä kaapista löytänyt vanhoja rikkinäisiäkään. En oikeastaan pidä noista valmiista rintasolkipohjista, koska itse teen lähinnä huivineuloja. Useimmat ovat siihen liian pieniä. Lisäksi tuo solki tuntuu aika heppoiselta. Seuraavaksi voisin testata hakaneulan upottamista massaan ja tehdä vähän erilaisia huivineuloja.

They became a broock (for shawls), a hairpin, a pin and is unfinished. I have buy some more accessories for jewelry. These would be good Christmas presents too.

1 kommentti:

SNYsi kirjoitti...

Aivan ihania nämä sun massailut ! Malta taas hetki odotella että kaikki valmistuu niin pakettia on luvassa =)