11.2.06

Modausta

En oikeastaan alunperinkään pitänyt tuosta ruskeasta taustasta. Eilen tuli mieleen, että voisin muuttaa sitä sopimaan valokuviin. Useimmiten otan valokuvia olohuoneen sinertävän maton päällä, joten tausta voisi olla sinisävyinen. Minusta myös tuo kirjepaperityyli sopisi yhtä hyvin sinisellekin taustalle. Yksivärinen tausta näyttää minusta vähän tylsälle, joten ehkä yritän keksiä siihen vielä jotain efektiä.
Eilen illalla innostuin vielä sukkien neulomiselta lyhentämään farkut (nyt sekä tiikerisukille että kirjoneulesukille on tulossa pari). Ihanitsessä keskusteltiin siisteistä hihan-, helman- ja lahkeensuiden ompelusta. Joskus olen kokeillut koristeompeleita pääntielle ja hihansuihin ja ajattelin nyt hyödyntää niitä enemmänkin. Jos saumasta ei saa kerran huomaamatonta, niin tehdään siitä sitten kunnolla näkyvä. Farkkujen lahkeet ompelin ompelukoneen valikoimasta löytyvällä vähän joustavalla koristeompeleella (koska ovat stretch-farkut) ja konekirjontalangalla. Muutenkin tykkään modata valmisvaatteita näköisikseni pienillä jutuilla. Seuraaviin farkkuihin voisi kokeilla vaikka vapaata konekirjontaa ja helmiä. Hmm...

Edit: Piirsinpä äkkiä jonkun pikkukuvan ja minusta tuo näyttää ihan hauskalle. :D Ainakin parempi kuin yksivärinen tausta.

1 kommentti:

möhönasu kirjoitti...

Ihan hienon näköinen taustaväri :)