27.2.06

Lankahöpinöitä

Lankavaraston pienentäminen ei ole helppoa. Hamsterikuukausi oli tehnyt pienen loven lankavarastooni kunnes... (no, olenhan edelleen miinuksella varaston määrässä) Kaveri on muuttamassa ja sanoi, että haluaa päästä langoistaan eroon. Minähän sitten menin katsomaan mitä kaikkea sieltä löytyy, vaikka en ole vielä saanut kaikkia edellisiäkään lankalahjoituksia neulottua.
Sieltä löytyi ihania mohaireja noin 625g. (vaikka enhän minä edes osaa käyttää mohairia)
Sitten ei ihan yhtä ihanaa akryylilankaa n. 150g (mutta kiva väri ja mietin, että miten tämä sopisi lankavarastossa jo majaileviin akryylilankoihin eikä sitä viitsinyt yksinkään jättää).
Sitten suosikkini, jämälangat. Näitä on noin 225g. Näistäkin suurin osa taitaa olla tekokuituja ja sekoitteita, lisäksi vähän mohairia. Lisäksi pussissa oli vielä vähän sinistä puuvillalankaa (n. 100g), ne unohdin kuvata.
Seuraavaksi kokeilin, miten uudet tulokkaat sopivat vanhojen kavereiden seuraan. Punainen on oikeasti tummempaa, kameran salama hämää. Näyttävät luonnonvalossa toimivan hyvin yhdessä. Vein kaikki kaverin jämälangat, koska voi miten yksinäiseksi ne olisivatkaan jääneet muuten. Nyt ne pääsevät hyvään seuraan kaikkien minun lankakilojeni kanssa. Jos kaverini vielä viikon päästä kaipailee lankojaan, niin ne ovat täällä hyvässä hoidossa. Vaihdoissa langoista lahjoitin violetin Fifin, koska väri oli minulle liian tumma ja sopi kaverilleni paljon paremmin. (Lankaa sain yhteensä noin 1100g lisää ja laitoin ne ostettuihin lankoihin, vaikka sainkin lahjoituksena.)
Loppuun vielä kuva uusista kaveruksista. Virkkasin toiseen pipoon vielä reunuksen, kun se tuntui muuten liian lyhyeltä. Langankulutusta tuli lisää arviolta 65g. Purin lisäksi pari keskeneräistä neuletta. Vaaleankeltainen Palma-pusero oli saanut purkutuomion jo kauan sitten, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Lisäksi purin beigen tunikan (päätin nyt vihdoin purkaa sen). Ensinnäkin siitä olisi tullut liian pieni ja toiseksi lanka on niin ohutta, että voin neuloa siihen helmiä (pitää vaan tilata lisää sopivan värisiä, mutta se myöhemmin).

Ei kommentteja: