24.8.09

Juhlat (ja kukkia)

Viikonloppuna olimme kaverin häissä (kuvassa mies ja minä). Huivina oli Ishbel, jonka ehdin hyvissä ajoin saada valmiiksi pari viikkoa etukäteen. Korun kanssa tulikin sitten kiire, koska jätin aloittamisen ihan viime tippaan. Sain korun valmiiksi häitä edeltävänä yönä klo 00.00. Kortin ehdin askarrella juuri ennen häitä, joten siitä ei ole kuvaa (ihan perus, ruusuleima ja vähän taustaleimaa kullanvihreällä ja vihreällä vaalealle korttipohjalle).Korun nimesin Jääprinsessakoruksi ja se on tehty samalla mallilla kuin Prinsessakorukin muutama vuosi aiemmin. Koru ei ole kuvissa ihan edukseen, koska aurinko ei paista (helmet kimalsivat upeasti auringossa). Ohje löytyy Bead&Buttonin kesäkuun 2006 numerosta.
Pari viikkoa onkin mennyt sellaisessa huiskeessa, etten ole ehtinyt kameraa tyhjentää. Yllä Victor Borge (ja oikeassa yläreunassa näkyy toukka syömässä Goldmarien nuppua, en aio poistaa toukkaa).
Ukonhattu, edustalla jo kukkineet Peacet.
Goldmarien nuput ja toukka.
Stargazer, yksi suosikkejani.
Taas joku toukka ja kukka on Whisky.
Tämän ostin muistaakseni ruskoliljana, aika erikoinen tuo kaksivärinen kukka.
Alla ristilukki, joka on piiloutunut kirsikan lehden taakse ja pitää yhtä takajalkaansa verkon hälytysnarulla, jotta pystyy hyökkäämään heti uhrin kimppuun.
Punapellava (millefiorimalliksi massailuun?).
Värililja Giraffe ja yläreunassa tulikellukka. Tänä kesänä moni kukka on ollut sekaisin aikatauluista. Tulikellukkakin kukkii yleensä kesäkuussa.
Leijonankita.
Kuunlilja.
Kosmoskukka.
Toinen, mutta kukka on aikamoinen rääpäle.


Kissproof-liljat tuoksuvat tosi voimakkaasti.
Väri oli alkuun aika voimakas, mutta on haalistunut hopeanhohtoiseksi.Kesämalvikki.
Kehäkukatkin kukkivat.
Hanhikki Arc-en-Ciel on verenpunainen. Näyttää aika hätkähdyttävältä vaaleaa hiekkaa vasten.
Flora Danican aprikoosin väristä kauneutta.

1 kommentti:

Puputsi kirjoitti...

Aivan ihana toi koru! Saiko paljon häävierailta kehuja? ;)