3.2.08

Kirjaostoksilla

Ostin minäkin oman kappaleen Punoksia puikoille. Kirjassa on monta kaunista mallia ja monta sellaista, jotka aion joskus neuloa. Tykkäsin kirjan sisällöstä, tekniikkaohjeet ovat selkeät ja kuvat ovat hyvät. Sivuilla on sopivan vähän tekstiä, ilme on selkeä ja väljä. Mallit ovat kauniita ja ne on kuvattu tavallisten ihmisten päällä.

I bought some Finnish books. Punokset puikoilla has been just published. It's a knitting book. Authors Langankuluttaja and Kristel have designed new patterns using some rarely used technics. The other book is a basic guide for gardening.
Tilasin samalla Hobboksista Jokanaisen puutarhakirjan. Koska minulla on nyt oma talo ja oma piha, pitää jo miettiä ensi kesää varten pihan laittoa. Halusin suomalaisen kirjan, jotta kirjan neuvot sopivat suomalaisiin oloihin. Ostin kirjan ihan perusteokseksi, sillä itse tiedän aika vähän. Onhan minulla kotona vanhempien luona ollut kukkapenkki, mutta on oman pihan hoitaminen silti ihan toinen juttu. Lueskelin kirjan eilen läpi ja tykkäsin tästäkin. Kirjassa oli jotain minulle tuttuja asioita, mutta myös paljon uutta. Tämä on myös hyvin selkeä kirja ja työvaiheista on hyvät kuvat. Kirjan kuvat ovat kauniita, mutta kuvat upeista suurista puutarhoista ehkä vähän myös pelottavat, koska itselläni ei sellaista tule olemaan. Toisaalta kirja rohkaisee puutarhan perustamiseen parvekkeelle ja pieneenkin pihaan. Kirjan mukaan aidot villasukat ovat puutarhurin paras ystävä. Joten ei kun lisää sukkia neulomaan. :)

Ei kommentteja: