15.10.07

SNY yllätti

Koska lupasin tällä kertaa jotain muuta kuin ostoksia ja massailua, jätän massailusta kirjoittamisen huomiselle. SNY onnistui yllättämään minut ihan täysin. Päivällä puhelin soi ja postista soitettiin Ovelle-paketin toimitusajasta. En siinä vaiheessa vielä osannut epäillä mitään, vaikka ei minulle mitään paketteja pitänyt tulla. Paketti tuotiin ihan äskettäin ja siellä oli vaikka mitä. Ensinnäkin huovutettu laukku, jonka sisällä oli Sabrina-neulelehti, valkoinen asustesetti, johon kuuluu kaulaliina, pipo ja kämmekäät, lanka on valkoista ja siinä on hopeinen säie mukana, kerä reumalankaa (samaa väriä, kuin minulla on jo varastossa, joten voin hyvin yhdistää nämä), suklaapähkinoitä, Addin puikkonalleja, heijastin ja helmiä. Kortti unohtui kuvasta. Ihan valtava paketti! Sabrina oli uusi tuttavuus. En ole lehteä selannut kaupoissakaan. Lehti oli mielenkiintoinen katsaus neuletrendeihin. Siinä oli muutama ihan sellaisenaankin toteuttettava neule ja paljon ideoita kokeiltavaksi. Ainakin yksi erikoisempi palmikkokuvio pitää kokeilla. Muutenkin lehdestä jäi mieleen runsaat palmikot ja pari kivaa pitsi- ja pintaneuletta. Asustesetti oli aika sopiva, kämmekkäät vähän reilut, mutta lämmittävät ne silti. Juuri sopivat tälle ilmalle, kun tarvitsee jotain kevyttä lämmiketta ja tykkään kimalteesta. :) Mitäs muuta osaisin sanoa paketista? Addin puikkonallet tulivat myös tarpeeseen ja heijastin myös. Sukka/lapasneule on helpompi ottaa laukkuun mukaan nyt. Lanka, suklaa, pähkinät ja helmet ovat aina kivoja. Laukku on paksu ja tuntuu vahvalta ja kestävältä. Kiitos paljon! Olen vieläkin ihan ihmeissäni paketista. :)

I promised to write someting else than shopping and polymer claying so I write about polymer claying tomorrow. My Finnish Secret Pal surprised me. I got this packet today. First there was a felted bag and inside it was Sabrina (knitting magazine), a scart, a hat and fingerless gloves, a skein of Thermal Rheuma Wolle (the same colour I already have so I can use them with this), some chocolate and nuts, Addi's needle huggers, a reflector and purple beads. I haven't seen the magazine before and it was interesting. There were some patterns I could knit without modifications and lots of ideas. And the other things were also nice. Thank you! I'm still surprised. :)
Nämä vauvan lapaset ja sukat valmistuivat jo aikaa sitten, mutta päättely jäi. Sain ne vihdoin pääteltyä viikonloppuna. Tarkoitus oli kuluttaa loputkin raitasukkalangat varastosta pois. Sitten ilmeistyi Magknits ja Rainbow-sukat. Pitänee varmaan taas ostaa raidoittuvaa sukkalankaa. Lankana on Opalin sademetsän Flamingo + joku muu varastosta löytynyt jämä, että sain pidemmät sukan varret. Lankaa näihin kului vain 30g.

I have knitted these mittens and socks (for a baby) earlier but weaved the ends at the weekend finally. I was supposed to use all my striped left over sock yarns and so I did. Then I saw Magknits and Rainbow socks and probably I'll have to buy some more striped sock yarn now. The yarn in the mittens and socks is Opal's rainforest Flamingo and some other left over and I used them about 30g.
Kide-huivi on edelleen kesken, koska iho ei tällä hetkellä pidä mohairin neulomisesta. Tämä on jokatalvinen ongelma ja sillä olenkin mohaireista yrittänyt päästä eroon. Enää sitä ei juuri olekaan jäljellä. Huivista ei enää puutu kuin osa reunuksesta, joten kunhan taas pystyn sitä neulomaan, se varmaan valmistuu äkkiä. Koska langankulutusta tulee nopeammin kun neuloo lankoja, joissa on vähemmän kuin 400 m sadassa grammassa, niin muitakin neulesuunnitelmia on työn alla. On niin kivaa olla taas innostunut neulomisesta oikein kunnolla. Toivottavasti pian on jo jotain valmista blogissa esiteltävääkin.

I haven't yet finished the Kide stole. At the moment my skin doesn't like knitting mohair. I have this problem every winter and that's why I have tried to get rid of my mohairs. Luckily I don't have much left. The stole is nearly finished so I'll knit it fast when I can. Because I want to use yarn fast I should knit yarns less than 400 m / 100 g so I have other projects going on. It's so nice to be interested in knitting again. I hope I have soon something else to show.

Ei kommentteja: