3.12.06

Ostoksia ja kokeiluja

Kävin eilen kaupungilla. Ostin kangasta joululahjaa varten, löysin vihdoin sopivan paistinlämpömittarin (uuninlämmön mittaamiseen massatöitä varten) ja vähän lankaa. Tämä punainen Regia silk oli juuri oikean väristä ja sopivaa lankaa suunnitelmiin, mutta kaupassa tätä väriä oli vain yksi kerä (50g). Kuulemma sitä saa lisää noin kolmen viikon kuluttua. Ostin kerän, että pääsen alkuun kokeilemaan. Tästä on tulossa jotain Ullan k-18 spesiaalia varten, jos saan vielä 300g lisää ja ehdin toteuttamaan suunnitelman ajoissa, mallitilkku näytti lupaavalta (siksi puikot kerän alla piilossa).
Massaa (Fimo Soft) minulla oli jo kaapissa odottamassa ja sitä tietysti piti kokeilla. Eilen tein nappeja ja helmiä ja jotain riipuksiin tulevia juttuja ehkä. Ideat loppuivat kesken, muuten olisin voinut tehdä enemmänkin. Mosaiikkipötköä jäi vielä, kun en keksinyt siitä tällä kertaa enempää. Tässä lopputulokset:
Kokeilin myös italialaista päättelyä lehtiköynnössukkaan. Ensimmäisestä tuli tällainen. Ei uskoisi, että kuvat on otettu eilen aamupäivästä, kun oli vielä suunnilleen valoisaa. (Tässäkin muuten lankana Regia silk, tykkään neuloa ja pitää.) Ohje varmaan tulee joskus Ullaan ja sukat menevät pukinkonttiin, kuhan saan tälle parin tehtyä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo sukat ovat kauniit!