4.8.06

Välineurheilua

Sain kädestä sen metallihäkkyrän pois. Kyllä sitä jo odotinkin. Ranne on nyt hyvin jäykkä ja vähän kipeämpi, kun se jo liikkuu, vaikka ei vielä kovin paljon. Lihakset ovat kuitenkin ehtineet surkastua. Nyt vaan kovaa jumppaa eli paljon neulomista ja virkkaamista (ja sain kyllä ihan oikeitakin jumppaliikkeitä ja fysioterapeutilta saan lisää). Kädestä ei välttämättä tule samanlaista kuin se oli ennen, mutta sen näkee vasta noin vuoden päästä ja jumpan pitäisi kyllä auttaa pitkälle.
Kävin myös ostoksilla. Sain miehen suostuteltua matkustamaan Tampereen kautta, että pääsin käymään Helmimerin myymälässä. Nettisivut kuulemma vaihtavat paikkaa jossain vaiheessa ja sinne tulee tarkempia ohjeita. Helmimerin myymälän osoite Tampereella on Aleksanterinkatu 35 ja sisäänkäynti oli nurkan takaa (en nyt muista kadun nimeä). Ostin lähinnä neulomiseen sopivia siemenhelmiä eli kokoja väliltä 9/0 - 6/0. Sitten ostin myös pari pussia mikrohelmiä, kun vihreät ovat melkein loppu ja turkooseja minulla ei ollut. Koriin löysivät vielä kilolamppuhelmet, vasemmalla alakulmassa olevat marmorihelmet, puuhelmet (Bead&Buttonissa oli ohje päällystettyihin puuhelmiin, aion kokeilla), sekalainen pussi kivihelmiä, aitoja helmiä ja pari pussia isoja helmiä. Yllätin itseni ja ostokseni pysyivät kohtuullisina eli juuri siinä mitä olin ajatellut.
Paluumatkalla sain miehen puhuttua ajamaan vielä Kauhavan kautta, kun ei se edes kiertänyt paljon. Kauhavan kangasaitasta ostin vyyhdinpuut (kangasaitan mukaan kerinlehdet) ja kerijälaitteen. Tänään olenkin kerinyt jo monta vyyhtiä. Grinascon merinosilkinkin kerii näillä välineillä helposti ja nopeasti. Taidankin mennä kerimään vähän lisää. :)

Ei kommentteja: