10.8.06

Lisää värjäystä

Minähän olen ahkera blogaaja tänään, kun jo kolmatta postausta kirjoitan. Unohdin kuitenkin molemmista aiemmista kirjoituksista kuivumassa olleet langat. Innostuin eilen taas värjäämään viimeisiä värjäämättömiä lankoja. Aloitin oikealla olevista punaisista, joista tuli juuri sellaisia kuin halusin. Värjäsin kirkkaanpunaista Nallea ja pinkkiä 7 veljestä. Nyt innostaa näidenkin lankojen neulominen huomattavasti enemmän. Vasemmalla oleva vihertävän sininen oli aiemmin luonnonvalkoista mitälie-lankaa. Siitä ei tullut ihan niin onnistunutta, väri jäi aika vaaleaksi. Keskellä oleva keltainen on mohairkokeilu ja siihenkin väri näytti aika hyvin tarttuvan. Lanka oli tipunkeltaista ja siinä näyttää olevan myös tekokuitusäie, joka jäi tipunkeltaiseksi. Mohair tuntui menevän aika helposti sekaisin. Punaruskeaan yritin ensin saada eri ruskean sävyjä, koska ruskean sekoittaminen karamelliväreistä tuntui aika haastavalta. Sitten laitoin siihen vihreää, jota oisin halunnut vain korostukseksi, mutta sitä tuli ehkä liikaa.

Seuraavaa postausta saatte todennäköisesti odottaa pidempään, koska ensi viikolla työt jatkuvat ja harrastaminen jää taas vähemmälle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värisiä! Munkin varmaan pitäis värjäillä noita mun lankoja, että ne rupeis vähän houkuttelemaan... Nyt ne vaan kyyhöttää tuolla nurkassa ja näyttää tylsiltä eikä halua mikskään!