29.9.07

Toiset piraatit ja ostoksia

Kävin viime viikonloppuna kotona vanhempien luona. Äidin kanssa kävimme kaupungilla ja As-Po-La Shopissa ostoksilla (Mikkelissä, Porrassalmenkatu 17, jos joku liikkuu siellä suunnalla). Ostin muutaman kännykoruaihion ja löysin vielä vanhaa Fimoa pimeässä hohtavana (jotenkin olen ihastunut nyt tähän, vaikka ei efekti kovin voimakas ole). Ostin myös pari leimasinta ja muistaakseni jotain paperia, jota ei kuvassa ole. Kukkaleimasimessa on joka sivulla erilainen kukka ja se on tarkoitettu kankaanpainantaan. Ajattelin kyllä hyödyntää sitä muuhunkin.

Last weekend I visited my parents. We went shopping with my mom. I bought some things for cell phone jewelry and found some olf Fimo Soft, the colour is glow-in-the-dark. I bought some stampers and paper which isn't in the the photo.
Pikkuveli tykkäsi piraattilapasista ja ne pääsivät heti käyttöön. Äitikin ilmoitti olevansa kiinnostunut, joten tein äidille punavalkoiset. Lanka on 7 veljestä ja jotain varastosta löytynyttä jämää samanpaksuisena. Lankaa kului noin 80g. Vielä pitäisi toiselle pikkuveljelle tehdä yhdet.

My little brother liked his new pirate mittens. Mom also was interested so I made her red and white mittens. Yarn is Novita's 7 veljestä and some other I found from my stash. I used about 80g. I have to do one more pair of these to my other little brother.
Pinkkihelmessä on iso ale, joten tilasin sieltä jotain värejä siemenhelmiä ja delicoita turkoosia sekoitusta varten sekä vähän lankaa ja korutarvikkeita. Tosin aikaisemmatkin delicasekoitustyöt ovat vielä kesken. Innostuin kyllä vyötä tekemään taas vähän eteenpäin ja nyt siinä on lisää pituutta, mutta ei se ole vielä edes puolivälissä silti.

Pinkkihelmi is selling everything with discout so I bough some sead beads and delicas for turquoise mix and some other things. I haven't finished my earlier works with delica mix, though.

Ei kommentteja: