4.9.07

Tempting II

On täällä myös neulottukin ja yritetty kuluttaa lankaa. Tänään valmistui Tempting II, kun ostin siihen soljen ja kiinnitin sen paikalleen. Muuten sain neuleen viimeisteltyä jo eilen. Sovelsin ohjetta aika reilusti. Lanka on ohuempaa, tein pitkät hihat ja pidensin myös kaarroketta ja lisäsin siihen kavennuksia. Myös pääntiekaitaletta piti muokata, jotta siitä ei tullut liian löysää ja paita pysyy päällä. Nyt olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Marjapuuron punainen lanka on Du Store Alpakkan Baby silkiä ja koska sitä minulla oli vain 350g, se ei sellaisenaan olisi riittänyt. Jatkoin paitaa harmaalla Sky Blue Alpacasin Alpaca silkillä, jota kului noin 100g. Idean jatkamiseen toisella värillä ja raidoitukseen sain Kikon alpakkapaidasta, vaikka oma toteutukseni onkin ihan erilainen.
I have also knitted and tried to consume some yarn. Today I finished Tempting II. I bought buckle and finished this. I had knitted and finished yarn ends earlier. I made a lot of modifications to the pattern. Yarn is thinner, sleeves are long and I made the yoke also longer and some decreases there. Now I'm happy with the result. Purple yarn is Du Store Alpakka's Baby Silk and I had it only 350g. So I used also grey Sky Blue Alpacas' Alpaca Silk 100g. The idea to use some other yarn and make stripes came from Kiko's alpaca sweater although the result is different.

8 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Todella hieno pusero! Varsinkin tuo kaula-aukko viehättää :)ja värikin on hyvä.

Marja V kirjoitti...

Tykkään tehdä neuleita, joissa on joku juttu. Tässä se on tuo kaula-aukko ja solki.

Haka kirjoitti...

Oi, kaunis paita ja onnistunut raidotus!

villanne kirjoitti...

Kaunis pusero!

Puputar kirjoitti...

Kaunis neule, ihanat värit. Toi kaula-aukko juttu on kyllä kiva katseenkiinnittäjä!

SNY kirjoitti...

Tosi kaunis pusero ! Ihanan värinen ja tuo kaula-aukko tosiaankin. Pakettia on tulossa jossain vaiheessa. Maltathan odotella =)

Hepsi kirjoitti...

Kaunis pusero!

Kiko kirjoitti...

Tosi kaunis pusero ja tuo väri on ihan huippu! :)