29.5.07

Lisää materiaalia ja keskeneräistä

Tänään tuli paketti Saksasta. Siinä oli Wollboxista tilaamani Noron Silk gardenit, puikkoja ja muuta tarviketta (pitihän pakettiin saada jotain muutakin lankojen lisäksi samoilla postikuluilla). Nyt minulla on 4mm ja 4,5mm tavalliset Addin pyöröt (ja pääsenkin aloittamaan seuraavaa neuletta, kun toiset 4,5mm pyöröni ovat kiinni Eriksessä), 3mm 120cm pitkät pitsi-Addit, joissa on punainen letku. Tilasin lisäksi Chibin, kun niitä on hehkutettu siellä täällä ja tuollaisen langanohjaimen kirjoneuletta varten.

Today I got a package from Germany. There was my order from Wollbox: Noro's Silk garden, needles and some other equipments (I had to order something else with the yarn with the same postage). Now I have Addi's 4mm and 4,5mm round needles (and I can start next project because currently my other 4,5mm needles are on Eris), 3mm 120cm long round lace-Addi with red cable. I also ordered a Chibi because I have heard so much about them and yarn guide for fair isle knitting.
Viime viikolla sain kirjeen Amerikan diileriltä ja siellä olivat nämä puikot (pari puikkoa puuttuu kuvasta, kun niillä on jo mallitilkut menossa). Kuvassa on sukkapuikkoja, joiden koot ovat välillä 1,5mm-2,25mm.

Las week I got a letter from American dealer and there were these needles (some are missing because they are on swatches). Sizes of these double pointed needles are between 1,5mm-2,25mm.
Tässä vielä kuva Eriksestä, joka on jo niin pitkällä, että hihat ja vartalo-osuus neulotaan erikseen. Tämä jää nyt lepotauolle, kun vuorossa on keskeneräinen Cavern nyt kun langat saapuivat.

Here is a photo of Eris. I have already divided it to body and sleeves. This has to wait, I want to finish Cavern first, now I have the yarn.

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Oi, kuinka edullisia hintoja !! Paljonko perittiin postituskuluja ?

Marja V kirjoitti...

Postikulut 100g ja 500g välillä olevasta paketista olivat 6e (paketti on pieni, joten lankaa ei mahdu paljon). Alle 100g paketti olisi 4e. (Jossain siellä sivuillakin on tarkemmin kerrottu postitusvaihtoehdot ja kulut.) Puikkoja tuohon pakettiin kyllä mahtuisi vaikka kuinka monet, mutta lankaa ei mahdu montaa kerää.

Totoro kirjoitti...

Mitäs tehdään lauantain suhteen - treffataanko vai jätetään ensi viikon KIP:n yhteyteen? Vielä yksi vaihtoehto on tavata täälläpäin kaupunkia.

Marja V kirjoitti...

Viime tapaamisessa puhuttiin, että jätetään nyt lauantai väliin, tavaraan KIP:n yhteydessä ja sovitaan siellä sitten, jos kesäkuussa saadaan vielä toinen tapaaminen sopimaan johonkin.

Sari kirjoitti...

Kiitos kauppavinkistä! Laitoin juuri puikkotilauksen vetämään, kauankohan joudun odottelemaan...