2.5.07

Välipalasukat

Neuloin välityönä sukat Colinetten Jitterbugista itselleni. Sukat valmistuivat jo pari päivää sitten. Koska minulla oli lankaa vain yksi kerä, halusin käyttää sen kokonaan ja aloitin sukat kärjestä ja tein molemmat yhtä aikaa. En tykkää neuloa sukkia magic loopilla, joten neuloin sukkapuikoilla. Vasemman puoleisessa sukassa kiinni ovat uudet ruusupuiset puikkoni ja oikeanpuoleisessa bambuiset sukkapuikot. Käytännössä molemmilla oli yhtä mukava neuloa, mutta ruusupuiset tuntuivat kovemmilta ja jäykemmiltä kuin bambuiset.

I knitted socks for myself using Colinette's Jitterbug. I finished socks two days ago. Because I had only one skein I wanted to use all of it. So I started to knit from toe up and knitted both socks at the same time. I don't like to use magic loop so I used douple pointed needles. On the left there are my new rosewooded needles and on the right bamboo needles. I think both needles equally nice allthough rosewood is harder.
100g lankaa riitti pitkälle ja sukat yltävät puolisääreen. Käsinvärjätty lanka muodosti kuvioita. Langassa oli solmu ja allaolevassa kuvassa oikeanpuolen (ylläolevassa vasen) kärki on ennen solmua (lanka on selvästi aavistuksen tummempaa kärjessä). Lanka oli ihanaa neulottavaa, pehmeää ja mukavantuntuista. Sukat myös ovat pehmeät.

I got quite long socks. Hand-dyed yarn made patterns. Yarn had one knot. On the photograph below the toe of the sock on the right (above the sock on the left) is knitted before the knot and it's a bit darker than rest of the socks. Yarn was wonderfull and soft and socks are too.
Jep. Täällä sataa tänäänkin lunta.

Yep. Today it's snowing too.
Työn alla on nyt vaaleanpunainen (kyllä, se on vaaleanpunainen, vaikka aiemmissa kuvissa näyttääkin kovasti valkoiselta) Mediterranean Lace -huivi. Nyt neulon jo reunusta.

Now I'm working on (again) the pink (yes, it's really pink even in photographs I took before it looks like white) Mediterranean Lace shawl. Now I'm knitting the border.

Ei kommentteja: