10.5.07

Mitähän seuraavaksi?

Kiitoksia kehuista! Huivi on ehdottomasti ihaninta, mitä olen ikinä neulonut ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Malli ei ollut varsinaisesti vaikea, mutta erittäin työläs se oli. Nyt kun sain ison projektin valmiiksi, täytyykin miettiä, että mitähän seuraavaksi neuloisin. Välityönä neuloin tiskirätin, kun löysin kivan ohjeen, jossa oli minulle uusi tekniikka. Vihreäkirjavaa puuvillalankaa meni ehkä noin 20g. Tämä sopiikin Project Spectrumiin, kun värinä oli myös vihreä.

Mediterranean lace shawl is absolutely the most fabulous thing I have ever knitted. Now I have finished one big project and I have to think what to do next. I allready knitted a dishcloth. It was something small and I found nice pattern with new technic (for me). I used cotton yarn about 20g. This is also something for Project Spectrum, one of the colours was green.
Olin ajatellut, että tekisin ohjeen kesäUllaan, mutta seuraavan numeron DL on 20.5. enkä siihen mennessä ehdi suunnitella ja neuloa kesäpaitaa, kuten ajatus oli. Jospa sitten syksyn numeroon saisin suunniteltua jotain. Ehkäpä saisin kuitenkin kirjoitettua valmiiksi kahdet lähes valmiit sukkaohjeet. Lehtiköynnös-sukkien ohjetta on jo kyseltykin. Keskeneräisenä minulla on vielä yksi huivi, Frost Flowers and Leaves myös Gathering of Lace -kirjasta, mutta juuri nyt ei pitsihuivi innosta. Tuosta huivista oli tarkoitus tulla lämmike kylmille kevätsäille ja nekin ovat jo ohi tältä keväältä (vaikka onhan sitä lunta vielä tullut tässäkin kuussa).

I had thought that I would design a pattern for summer number of Ulla but next deadline is 20.5. and I don't have time to knit and design for that date. Maybe I'll get something done till autumn. I hope I could finish two sock patterns. In progress I have one lace shawl more. Pattern is Frost Flowers and Leaves and of course it's from Gathering of Lace. Right now I'm not interested in lace shawls and this was ment to warm in cold spring weathers but I think cold weathers are over for this spring (even it snowed in this month).
Seuraava neuleprojekti voisi olla German Stockingsit tai Millicent-sukat, joihin ostin ohjeet Cookie A:lta. Lankoina voisivat olla tummansininen Sisu, tummanpunainen tai turkoosi Onlinen Supersocke tai sinikirjava Austermanin Step. Sukista houkuttavat myös Vinnlandit.

Next knitting project could be German Stockings or Millicent socks. Yarns could be dark blue Sisu, dark red or turquoise Online's Supersocke or blue-hued Austerman's Step. I also liked Vinnland socks se they are on the list too.
Voisin myös aloittaa neulomaan Eristä. Siihen sopisi langaksi tämä vihertävä Rowanspun DK.

Or I could start to knit Eris from this greenish Rowanspun DK.
Pitsihulluus on tullut jäädäkseen ja haaveilen myös pitsisestä neulotusta hatusta, malli löytyy taas kirjasta Gathering of lace ja mallin nimi on Picture Hat. Lanka voisi olla vaaleansininen pellava, jota jäi yli Print O' The Wave -huivista tai beige virkkauslanka.

Lace madness came to stay and I dream of this lacey hat. Pattern is again from Gathering of Lace. Yarn could be light blue linen which was left over from Print O' The Wave -stole or beige crochet cotton.
Omia suunnitelmiakin olisi kiva tehdä ja ideoitakin olisi paljon, mutta ne vaativat tarkempaa suunnittelua. Vihreäturkoosi Tennessee olisi sopiva kesäneuleeksi ja tästä langasta oli tarkoitus tulla Se kesäneule Ullaan, mutta idea on vieläkin suunnitteluasteella.

I would like to do some of my own designs too. I have many ideas but they'll need further design. This green-turquoise Tennessee would be nice for summer sweater and this was ment to be the summer sweater for Ulla but the idea is still partly missing.
Lisäksi nämä tummanpunaiset Regia silkit odottavat edelleen muotoutumista reisipituisiksi pitsisukiksi, mutta se ei tunnu kesään sopivalta neuleelta. Tämä suunnitelma luultavimmin odottaa syksyä ja viileneviä iltoja.

This dark red Regia silk still waits to be knitted to long lace socks. It doesnt feel suitable for summer so probably this will have to wait.
Lankavarastossani on paljon lankoja, jotka odottavat puikoille pääsyä. Pitää kuunnella, että mitä langat alkavat huudella.

There are many yarns in my yarnstash waiting to be knitted. I have listen if they start to yell what they want to be.

Ei kommentteja: