15.8.12

Liikaa lankaa

Uusin juttuni on ostella lankaa muiden varastosta. Olenkin hamstrannut kesän aikana melkoisen kasan. Tuossa on mukana myös ostokset Titityyn muuttomyynnistä, halvalla kun sai, niin pakkohan sitä oli. Lankakasan painon laskemisen lopetin 7 kg jälkeen ja totesin, että sitä on liikaa. Kasassa on lankaa pojan neuleisiin, omiin neuleisiin, miehen neuleisiin, muuten vaan kivaa lankaa eli vähän kaikkea. Osalle on kuitenkin suunnitelma, kun vaan ehtii. (Kyllä, siellä on myös hapsulankaa, aion tehdä lapselle leluja; ja siellä on myös elämäni ensimmäinen wollmeise.)
 Keväällä ostin sukkaklubin Laikalta. Langat ja värit sai valita omien mieltymyksiensä mukaan. Minä tilasin (vasemmalta oikealle lähtien) harmaata semisolidia (karkkivärisen kanssa käytettäväksi kirjoneuleessa), mahdollisimman karkkivärisen ja kirjavan langan, hillitymmän version karkkivärisestä ja harmaata, jossa on hiven punaista, tyyliin punahilkka ja susi tai verta grafiitilla. Aikalailla sellaisia ovat kuin ajattelinkin, mutta nyt en ole ihan varma, sopiiko tuo harmaa sittenkään tuon karkkivärisen kanssa kirjoneuleeksi, pitää testata.
Ettei tämä olisi pelkkä lankapostaus, niin jämälangoista langanpäiden päättelyä vaille valmiina on lapaset pojalle. Kylmät kelit viime viikolla taas muistuttivat lapastarpeesta ja tein nämä keskeneräiset valmiiksi. Nyt on puikoilla kahdet lisää.

Ei kommentteja: