19.8.12

Kankaita ja vaihtoja

Tilasin nämä kankaat jo alkukesästä (vai olikohan se jopa vielä kevättä) Jofotexiltä Ruotsista. Halvalla kun sai, niin ostin sitten useamman värisiä joustofroteita, veloureja ja puna- ja ruskearaidallista interlock-neulosta. Sit kun puuvillakankaissa oli niin kivoja kuvioita, ostin niitäkin lakanoiksi (saahan tietty kaupastakin kivoja lasten kuvioisia lakanoita, mut ei juuri tällaisia). Limenvihreä kangas vasemmassa reunassa on flanellia, siitä voisi ehkä tehdä yöpuvun tai sitten jotain ihan muuta.
Kun varastossa tuntui olevan vain sellasia kankaita, joille en keksi käyttöä ja tarvetta oli enemmänkin lastenvaatteisiin sopiville kankaille, kokeilin kangasvaihtoa. Lähetin mm. perinnöksi saatuja verhokankaita ja laukkuihin sopivia paksuja kankaita ja sain tilalle mm. collegea, pritexiä ja trikoota sekä nauhoja ja korttimateriaaleja. Näistä tulikin heti jo pari ideaa, esim. neonkeltaisesta pritexistä saa lapselle hyvän huomioliivin. Jospa saisin taas saumurin viritettyä takaisin pöydälle, se muutti pois keittiön pöydältä pojan 1-vuotissynttäreitä varten huhtikuussa ja sen jälkeen en ole ommellut yhtään mitään.
Vaihtopaketin avaaminen oli siinä mielessä haastavaa, että pieni poika meni sinne istumaan ja leikkimään ennen kuin pääsin itse tutkimaan sisältöä.

Minun harraste-elämäni tuntuu olevan vaan tavaran ostelua ja vaihtoja, kun muuhun ei juurikaan ole aikaa (välillä sentään ehtii vähän jotain neuloa, mutta aika vähän). Yllä on kesäherkkuvaihdosta saamani paketti. Paketin teema taisi olla marjoja Marjalle, sain mesimarjahyytelöä, marjapuuron väristä lankaa, jaloille yrttihauteen, joka sisälsi myös vadelmaa ja yrttisuolaa (tässä ei kylläkään ollut marjoja :)). Kiitokset parille!

Jospa ensi kerralla olisi jo jotain valmistunuttakin esiteltäväksi.

Ei kommentteja: