31.5.08

Pihaa ja s#ny-paketti

Sain viimeisen s#ny-paketin torstaina. S#ny:ksi paljastui Niina. Paketissa oli Clapotis-Wannabe, Hjertegarnin sukkalankaa ja lammaspinssi. Kiitos paketista! Huivia jo mallailin takin kanssa, hyvin toimii. Sukkalangasta voisi tulla vaikka baijerilaiset, kunhan taas innostun sukkien neulomisesta.
Pihahommatkin ovat edistyneet. Ostin taas lisää siemeniä, koska ne ovat halvempia kuin taimet, vaikka kasvattamisessa meneekin sitten enemmän aikaa. Toivottavasti nämä kukkivat sitten ensi kesänä. Siniset ja valkoiset aurinkoisen ja kuivan paikan kasvit aion laittaa etupihalle, järjestys pitää vielä miettiä. Oranssit pääsevät takapihalle.Kirsikka kukkii, ehkä saan ihan omia kirsikoita syksyllä. :) Monet siemenet ovat jo itäneet ja muutkin kasvit nousseet. Tänä kesänäkin kukkii moni kylvetyistä ja istutetuista kasveista, mutta ensi kesänä on odotettavissa vielä enemmän kukkaloistoa.
Omalla tontilla kasvaa myös paljon ihania luonnonvaraisia kukkia. Kielot kasvavat tien vieressä metsän reunassa talon molemmin puolin. Nyt on vasta nuppuja näkyvissä, kukkivat pian.Metsässä kasvaa orvokkeja, joista yritän kerätä siemeniä ja lisätä niitä metsän reunaan enemmän. Ostin myös tuoksuorvokin siemeniä, niitäkin aion laittaa tuonne johonkin.
Tallin vieressä ojan reunalla kasvaa mesiangervo.Metsässä kasvaa myös kurjenpolvea. Näitäkin aion siirtää kukkapenkkiin, minusta kukka on tosi kaunis.

Ei kommentteja: