14.5.06

Keskeneräisten viimeistelyä

Vihdoin esittelen jotain valmistakin. Sain tänään viimeistelyä viime kesäisen kesäneuleen. Tältä se näyttää:
(kuva ei ole paras mahdollinen, kun täällä on erilainen kamera ja pitää vähän opetella ja nyt oli vaan kiire saada kuvat äkkiä muillekin näkyville :)). Paitaa siis olen aloittanut jo viime kesäksi, mutta se jäi vähän kesken (hihoja piti pidentää vähän ja pitsit virkkasin vasta nyt). Langanmenekkiä paitaan en ole laskenut, koska olen jo viime kesänä vähentänyt arvioidun langanmenekin varastostani. Pari ihan minikerää jäi yli, joten aika tarkalla se oli.
Pitsit virkkasin sairaan ohuesta virkkuulangasta (jämälanka, jonka olen saanut, joten en edes tarkkaan tiedä mitä se oli, mutta sopi paidan väriin). Tässä yksityiskohta, josta näkee pitsin kokoa. Paita on Novitan Alabamaa (noin 10-15v vanhaa lankaa, neulotaan suunnilleen 4mm puikoilla). Nysväsin siis taas. :)
Sain tänään vihdoin ommeltua napit tähän ryppypaitaan. Tämä ei kyllä näytä henkarissa yhtä hyvältä kuin päällä. Tämä on myös ollut pitkään kesken enkä edes muista milloin olen paidan ommellut (ehkä viime kesänä tai syksynä ja sitten se jäi odottamaan napinläpiä ja nappeja).

Löysin myös sopivan pitsisukkamallin (sama löytyy myös Ihanitsestä) ehkä tuleviin Regia silk pitsisukkiini.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtolaukkusi on laitettu tänään vihdoin postiin, joten saanet sen huomenna torstaina.