13.4.06

Raitapaitainnostus kasvaa

Sain Tusshenat kerittyä tänään. Mallitilkunkin olen jo tehnyt ja laskenut silmukkamäärät etu/takakappaleisiin ja hihoihin sekä hihojen levennykset. Näistä langoista siis olisi tarkoitus tulla jonkinlainen raitapaita.
Punainen näyttää kuvassa vieläkin voimakkaammalta kuin mitä se on, mutta se onkin tässä tehostevärinä ja sitä ei tosiaan ole kuin pienet jämät jäljellä. Paidasta olisi tarkoitus tulla jotain tämän näköistä. Ensin kokeilin raitoja raitageneraattorilla, sitten laskin vielä Excelissä raidoitusta ja lopuksi vielä piirsin raidat kerrosmäärien mukaan, että näin miltä paita suunnilleen näyttäisi. Todennäköisesti kuitenkaan en tee mitään suunnitelman mukaan (paitsi ehkä ne silmukkamäärät) vaan raidoitan paidan sen mukaan, miltä neuloessa tuntuu. Siinä on kyllä se huono puoli, että ei voi arvioida lankojen riittävyyttä, kun osaa on vain jämät ja osaa vähän enemmän. Paidassa on vielä jotain kysymysmerkkejä, kuten esimerkiksi pääntie. Kuvassa on nyt v-aukko, mutta saatan tehdä poolokauluksenkin.
Blogistani varmasti huomaa, että tykkään suunnitella paljon, mutta harvoin mikään menee täysin suunnitelmien mukaan. Pitäisi kyllä virkata se bikinijuttu ennen kuin aloitan mitään uutta.

Ei kommentteja: