8.8.06

Huivimaniaa

Jonkinasteista huivimaniaa on ilmassa, vaikka juuri nyt tällä hetkellä olenkin aika kyllästynyt tähän Print O' The Wave -huiviini. Tein vaaleammalla sinisellä keskipalat niin pitkiksi kuin lanka riitti ja reunukseen otin varastosta sen ainoan yhtään samantyyppisen langan ja nyt näyttää, ettei sekään riitä. Keskusta on siis ohutta pellavalankaa ja reunus ohutta pellavavillaa. En ole ollenkaan vakuuttunut väriyhdistelmästä, mutta en myöskään jaksa purkaa ja etsiä muuta korvaavaa lankaa. Varmaankin teen tuolla lopulla langalla hyvin kapean reunuksen, jotta saan reunan loput silmukat samalla pääteltyä.
Seuraaviksi huiviprojekteiksi olen miettinyt mm. Kiriä, Candle Flame Shawlia ja Orenburgin tyylistä huivia (kuva). Lisäksi olen haaveillut myös Peacock Feather Shawlista ja monista Heirloom Knittingin malleista. Huivilankojakin olen varastooni muutaman kerännyt, mutta en osaa päättää, mitä haluaisin mihinkin huiviin käyttää. Kuvassa on valkoista ja vaaleanpunaista Grinascon merinosilkkiä, joista todennäköisesti jompaa kumpaa käytän tuohon Orenburg-huiviin. Luulen, että punainen alpakka päätyy sormikkaisiin ja ehkä kaulaliinaan, eikä huiviin, kuten kaupassa ajattelin. Tummanpunainen Rowanin Kidsilk Haze on niin ihanaa, etten ole siitä uskaltanut vielä neuloa mitään. Se kun tuntuisi haluavan täydellisen huivimallin. Lisäksi minulla on erittäin kirkasta pinkkiä Novitan Kid mohairia, joka myös sopisi johonkin huiviin, ehkäpä siitä voisi tulla Kiri.
Lisäksi tiedotus salaiselle neuleystävälleni. Tilasin tänään neulekirjoja, joten toivottavasti et ole vielä ehtinyt minulle sellaisia hankkia. En vielä paljasta kirjoista sen enempää, koska luulen, että joku niistä saattaa lähteä omalle salaiselle ystävälleni (ellen sitten halua ihan välttämättä pitää kaikkia itse). Tein Amazoniin itselleni toivelistan, jonka pitäisi löytyä nimelläni tai sähköpostiosoitteellani, jos tämä helpottaisi sinua mahdollisissa kirjavalinnoissa.

Ei kommentteja: