5.8.06

Helmisalkut ja suunnitelmia

Itseasiassa unohdin nämä helmisalkut eilisestä välineurheilu-postauksesta. Unohdin toisen salkun Vaasaan edellisellä kerralla ja nyt hain sen samalla ja sain vihdoin loputkin helmeni järjestykseen. Salkut ovat Clas Ohlssonilta. Sain helmet mahtumaan kahteen salkkuun. Kovin paljon tilaa näissä ei ole uusille helmille, joten täytyy alkaa helmiäkin kuluttaa. Suunnitelmia on kyllä jo paljon, kun vaan ehtisi toteuttaa.
Tässä on yksi helmien käyttösuunnitelma. Ostin tänään 2 kerää lisää tätä vaaleansinistä alpakkaa, koska päätin tehdä siitä siistin bisnesneuleen (aiemmin minulla oli 4 kerää ja tämän pitäisi riittää). Ostin Helmimeristä jäänsinisiä helmiäkin, jotta voisin neuloa niitä langan kanssa. Kaupassa oli vain yksi 25g pussi, joten ehkä tarvitsen niitä lisää tai sitten laitan helmiä vain hyvin vähän johonkin kohtaan.
Suunnitelmia olisi nyt paljon enemmän kuin aikaa ja innostusta. Yritän nyt saada jotain valmiiksikin ennen kuin sairasloma loppuu. Joululahjatkin alkavat pikkuhiljaa olla mielessä. Niitä pitäisi aloitella, jos aion ehtiä tekemään itse mahdollisimman paljon. Luulen, että tänä vuonnakin pukinkonttiin päätyy ainakin sukkia, huiveja ja helmikoruja, ehkä myös pipoja ja lapasia. Yhden huivin olen jo neulonutkin, tammikuussa tehty vihreä Branching out-huivi päätyy joululahjaksi.

1 kommentti:

tinna kirjoitti...

Munkin täytyy varmaan hakea tollaset salkut olssoneilta, alkaa meinaan olee niin paljon taas helmiä ja tilpehööriä ettei meinaa mahtua mihinkään :) kiitos vinkistä!