12.9.14

Tämän hetken jutut

 Päätin laittaa samantien kuvat näistä muistakin tämän hetken jutuista, kun on pieni hetki aikaa juuri nyt. Yllä on keskeneräinen keltainen verho, joka tulee olohuoneessa sellaiseen välitilaikkunaan, tällä hetkellä koossa on jo 92 palaa ja 135 tarvitaan eli ei enää kovin paljoa. Malli on Mary Oljen Kauneimmista käsitöistä, mallista on vain kuva, ei ohjetta ja olen kuvan mukaan virkannut kuvion, lankana Catania Fine.
 Punainen verhokin virkataan paloista, mutta palaset aion ommella siksakilla yhteen noista pylväsryhmäkohdista. Kuvasta ei kovin hyvin hahmota, mutta kun palaset yhdistetään, tästä tulee sellaisia pyörylöitä/tähtiä. Malli myös Mary Oljhne kauneimmista käsitöistä ja lankana Catania Fine. Tästä verhosta puuttuu vielä reilu puolet (126 palaa tarvitaan ja taitaa 57 palaa olla valmiina).
 Ihme kyllä, olen jotain ommellutkin. Nämä paidat aloitin viime keväänä, kun pojat nukkuivat vielä jotenkin päiväunet yhtäaikaa ja ehti vähän jotain sillä välin tehdä. Sain nämä nyt vasta valmiiksi, juuri sopivasti, koska A on kasvanut sen verran kesän aikana, että nämä ovat nyt sopivia. Malli Ottobrestä, sininen kangas Myllymuksujen bambuneulosta ja vaalea lime taitaa olla Ottobren Etsy-kaupasta ostettua joskus ajat sitten. A:n lempiväri on kirkkaanvihreä, joten äiti kaivoi kangasvarastoa ja löytyikin sopivaa autokangasta paitaan (joskus hamstraamisesta on hyötyä, vaikka kyllä se ärsyttääkin välillä, kun joka paikka on täynnä lankaa ja kangasta).
A ja E, on ne ihania (mut on ne välillä rasittaviakin, kuten kaikki muutkin).

Ei kommentteja: