30.4.12

Kesää kohti

A:n vanhat lapaset ovat jääneet jo pieneksi ja oli jo kiire tehdä uudet. Lankana Thermal rheuma wolle ja 1,5mm puikot, jotta lapaset ovat ohuet, pehmeät ja kuitenkin tiiviit. Lapaset ovat vielä vähän reilut, niin ensi syksynäkin vielä mahtuvat.
Sain tänään ihanan vaihtopaketin. Kiitos parille! Langan (100g) ja tavaroiden lisäksi sain myös huiviohjeen. Paketissa piti olla joko jotain kahelia tai aurinkoista ja tässä on aurinkoinen huivineula.

Ostoksillakin olen käynyt. Apinakangas ja ohut pellava ovat A:lle kesävaatteita varten, jos nyt ehdin sellaisia jossain vaiheessa ommella. Myös Cotton eco -lanka on A:lle (300g). Väri on hyvin lähelle samaa kuin hyväksihavaitussa bodyssa. Vihreän langan ostin itselleni kevätpipoksi (50g). Tämän väri taas on hyvin lähelle samaa kuin vihreässä kaulahuivissani.
Aloitin myös jonkinlaista suuruudenhulluusprojektia, virkattua peittoa varastoon kertyneistä kasvivärjätyistä langoista. Joitain paloja virkattuani laskeskelin peiton kokoa ja painoa ja tulin siihen lopputulokseen, että tarvitsen lisää lankaa, mikäli haluan ison peiton (ja tottakai haluan, ei ole kiva olla sohvalla jos ei mahdu kokonaan peiton alle). Ostin siis lisää lankoja. Ravelrystä onneksi helposti löytyi lisää ja varasto kasvoi noin 350 grammalla ja vielä on tulossa lisää. Nykyisellä tahdilla tässä menee kuitenkin ainakin pari vuotta, laskin että paloja tarvitaan noin 600 kappaletta (ja nyt on vain vähän enemmän kuin kuvassa).

Ei kommentteja: