15.2.10

Yleistä kevätväsymystä

Jonkinasteisesta kevätväsymyksestä huolimatta kaikenlaista on valmistunut, mutta kuvaus ja blogaus on venynyt. Kuvat ovat taas aika järkyttäviä, mutta enpä ole valosalla ehtinyt kuvaamaan.Kehräyskokeiluja kaverien rukilla, vasemmalla villaa, oikealla bambua. Sininen villa on hahtuvaa, punainen taisi olla Corriedalea. Sininen bambu kaverin jämiä ja violetti valmista lankaa, jotta itsekehrätty säie pysyy kasassa. Rukilla kehrääminen ei tuntunut kovin vaikealta. Oma on jo ostoslistalla.Valmistuneita neuleitakin on jopa kaksin kappalein. Mies pyysi kauluria ja toteutin toiveen. Malli on Hugo Ullasta ja lanka on harmaata Lucca Finoa. Lankaa kului n. 50 g

Kovien pakkasten aikaan vein töihin kämmekkäät lämmikkeeksi. Työkaveri näki ne ja pyysi tekemään itselleen sellaiset. Aiemmin meillä oli puhe koirankarvan kehräämisestä, joten nyt minulle on jossain vaiheessa tulossa jo koirankarvaa kokeiluun kehrättäväksi, vaikka en vielä sitä rukkiakaan omista.Nappeja innostuin massailemaan taas. Nyt mielessä oli kaksi Ravelryssä olevaa vaihtoa. Vasemmalla olevat violetit napit menivät jo yhteen vaihtopakettiin. Vihreäsävyiset napit ovat menossa toiseen vaihtopakettiin. Yksivärisissä napeissa kuviot on tehty illuusiotekniikalla helmiäismassaan.
Yhden vaihtopaketin toimitin perille viikonloppuna reissussa ja yllätykseksi sama henkilöllä oli paketti myös minulle. Sain lankaa ja vähän lisää lankaa (italialaista Bucanevea, 100% merinoa,, 150 g ja Cascade 220, 100g), Haarautuvan rakkauden talo DVD:n, silmukka- ja kerrosmerkkejä (kivihelmistä tehtyjä), pienen muistilehtiön ja kortin. Kyseessä oli Ravelryn kulttuurituotevaihto ja parini oli Tikrunmami. Kiitos!

Ei kommentteja: