1.11.09

Vaihtojuttuja

Lokakuun neulontasaldo on aika heikko. Alkukuusta olin sairaana (ja neuloinkin paljon, mutta ei mitään valmista vieläkään) ja loppukuusta en ole saanut paljoa aikaiseksi. Työkaveri sai tyttövauvan kolmisen viikkoa sitten. Neuloin sukat, lapaset ja pipon vanhoista merinovillaisista Wool-jämistä. Sain kaikki vaaleanpunaiset jämät kulutettua ja pipoon piti tehdä nauhat pinkillä. Lankaa kului arviolta noin 50 g.
Osallistuin tänä syksynä #neulonta-kanavan irkkivaihtoon. Sain paketit Kristeliltä. Aiemmin sain jo tulppaanin ja narsissin sipuleita, sitten sain kirjan (jota en ole aiemmin blogannut). Kirja on Värjäämme yrteillä, sienillä ja jäkälillä. Se minulla on jo ja olen tykännyt kirjasta tosi paljon, vaikka en vielä olekaan mitään värjäillyt. Toisen kirjan varmaankin lahjoitan tai myyn eteenpäin (ehkä seuraavassa vaihdossa).Nyt tuli viimeinen paketti punaisessa ruusukuoressa. Sieltä paljastui lankaa (ihanaa turkoosia Jaipur silk finoa, jota minulla on jo yksi vyyhti, nyt saan kunnon pitsiteltan), pieni pullo rommia ja punaiset sukat, koko on juuri sopiva. Koska sukat ovat prototyyppi tulevaan kirjaan, varret ovat piilossa. Tykkäsin kaikesta tosi paljon, ihan minun näköisiä juttuja.En taaskaan muistanut kuvata omaa pakettiani (en yleensä koskaan muista). Itse lähetin paketin Kramoxille ja siellä oli itsevärjättyä lankaa (vihreäsävyistä alpakkaa), helmiä ja pieni virkkuukoukku, heijastin, virkattu helmihuivi, jota en ole kertaakaan käyttänyt, (jospa se nyt pääsi parempaan kotiin) ja tietenkin suklaata.

Olen jo ilmoittautunut kahteen seuraavaan vaihtoon, jouluvaihtoon sekä Ravelryssä että #neulonta-kanavan jouluvaihtoon. Käsityöaiheiset joululahjat ovat kivoja, siksi uskalsin lähteä yhtä aikaa kahteen vaihtoon (yleensä mieluiten osallistun vain yhteen kerrallaan, ettei tule liikaa muistamista).

1 kommentti:

Katereen kirjoitti...

Mitä pidit värttinäkehräyksestä? Olen joskus miettinyt että sitä olisi kiva opetella. Meille on tulossa koira, josta jatkossa tulee lähtemään karvaa lapasiksi asti, joten pitäisi ehkä vihdoin opetella =)