25.1.09

Ostokset jatkuvat

Eikös lama-aikaan pidä kuluttaa? Minä olen ainakin huolehtinut siitä kulutuspuolesta. Tällä viikolla oli monta hyvää postipäivää. Getknittediltä jälkitoimituslangat tulivat kahdessa erässä (Rowan Kidsilk Haze ja Sirdar Just Soya). Lankaa tuli varastoon lisää 825 g.Viime viikolla erehdyin Lankabaarin sivuille ja siellä oli alessa Louisa Hardingin Jasminea (puuvillaa, bambua, silkkiä ja glittersäie). Tilasin kaikki ne ja hipon.
Sitten menin vielä tilaamaan Celticoven alesta lisää lankaa, jotka varmaan tulevat ensi viikolla.Eilen kävin kaupungilla ja kirjakaupasta lähtivät mukaan nämä kirjat. Selasin Leikkiä langoilla ja ihastuin niin, että oli pakko ostaa se heti. Kirja on täynnä inspiraatioita (valmiita ohjeita myös). Paljon upeita kuvia, paljon ideoita, miten yhdistellä eri lankoja keskenään ja ideoita virkkauksen ja neuleen yhdistelyyn myös kankaiden kanssa. Ihan kaikesta en kyllä tykännyt, mutta kirjassa oli silti monta mallia, jotka voisi toteuttaa lähes sellaisenaan. Samalla tuli paljon ideoita omiin suunnitelmiin.

Kaikki kirjonnasta -kirjaa olen jo pitkään kuolannut kirjakaupassa. Ostin sen nyt samalla. Kirjassa on kattavasti historiaa ja perinteitä, materiaalit ja työvälineet, työohjeet eri tekniikoille sekä muutamia valmiita ohjeita jokaiselle tekniikalle. Kirja kiinnostaa minua perinteiden ja historian takia, koska nykyään näitä näkee niin vähän.

Ei kommentteja: