26.6.08

Vaihto - Swap

Osallistuin Ravelryssä kesävaihtoon. Vaihdossa lähetettiin 100 g lankaa ja jotain kesäistä. Vaihtoparini on Iso-Britanniasta, joten laitoin pakettiin suomalaista lankaa, Wetterhoffin Sivillaa, karkkia, purkkaa, kukan siemeniä (puutarhaihmisiä kun parinikin sattui olemaan), itse tehtyjä silmukkamerkkejä ja rannekorun (muistaakseni ei muuta). En kuvannut paketista muuta kuin rannekorun, joka on oma muunnelma kukkaketjusta, joustonauhaan tehtynä.
I participated to a summerswap in Ravelry. My partner is from UK so I send some Finnish yarn, Wetterhoff's Sivilla, candies, chewing gum, seeds (my partner likes also gardening), self made stitch markers and bracelet (I think that was all). I took photo of the bracelet.

Sain paketissa Natural Dye Studiosin lankaa nimeltä Venus, käsivoidetta, saippuaa, keksejä, kukkien siemeniä ja merkkaustikkuja sekä tandoorimaustetta marinointiin (pussissa on ohje lohelle, pitää kokeilla).
I got Natural Dye Studios yarn named Venus, hand cream, soap, biscuits, seeds, plant markers and tandoori spice (the bag has a recipe for a salmon, I have to try).

Puutarhakuvia myös, ensimmäinen lilja avautui tänään. Laji on Black label.

Garden photos too, my first lilium opened today. This is Black label.
Edellisen asukkaan jäljiltä pihassa on muutama ruusu, joista yhdessä on kukka. En tunnista ruusua, mutta se voisi olla tornionlaaksonruusu, koska kukka on kerrattu ja lehdet ovat aika vaaleita.

There were some roses left from the people who lived here before us. One of the roses has on flower. I'm not sure which rose this is. I think it's Rosa Majalis 'Tornedal', old Finnish rose.
Verikurjenpolvi kukkii myös. Ostin tämän taimena ja yllätyin kun väri olikin vaaleanpunainen (en muista, miten tarkkaan luin ostaessa taimen tiedot). Tätä vaaleanpunaista näytti kyllä olevan kaupoissa aika paljon. Kaunis kukka ja kukkii runsaasti edelleen. Tämä kuva on parin viikon takaa.

Geranium sanguineum blooms. There are also other colour versions, this is pale pink.

Ei kommentteja: