21.1.08

Matkustelua - Traveling

Työmatkojen hyviä puolia ovat kilometrikorvaukset, päiväraha ja matkan varrelle sattuva Novitan tehtaanmyymälä. Vaikka ajokeli olikin tänään ihan hirveä, tämä kassillinen lämmitti mieltä.

I was on business trip today. Even the weather was horrible these yarns made me happy. I was shopping in Koria and there is Novita's factory and factory outlet.
Punaista Tennesseetä ei löytynyt pussilankana, mutta violettia Bambua löytyi. Vaikka violetti Bambu ei ihan minun väriäni olekaan, ostin silti, kun oli halpaa. Hawaiji oli myös halpaa, ostin sen korttiaskarteluja varten. Harmitti oikeastaan, kun Tennesseen viime kevään värejä oli alennuksessa ja ostin jo viime keväänä turkoosia enkä ole vielä neulonut siitä mitään. Jos olisin odottanut myöhempään, olisin saanut langat halvemmalla. Nyt punaisten kohdalla en kuitenkaan jäänyt odottamaan. Lisää lankaa varastoon, öh, sellainen 1,1 kg.

I bought reg Tennessee and violet Bambu. Even this violet is not exactly my colour I bought it because it was so cheap. Hawaiji was also cheap and it's for card and paper crafting. 1,1 kg more yarn to my stash.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Sulla oli hyödyllinen työmatka! :)