24.11.07

Taas lisää tavaraa ja muut kuulumiset

Aika on mennyt lähinnä töissä ja enpä ole juuri ehtinyt mitään tehdä. Viimeksi puhuin salaisesta projektista, nyt voin paljastaa, että kyse oli Siren yllätyksestä. Joululahjoja olen yrittänyt saada tehtyä ja ompelin yhden meikkilaukun jo valmiiksi.
I have spend my time mostly at work so I haven't done much. Last time I told about a secret project. It was a surprise to Sire. I have done one Christimas present, a bag for make-up things.
SNY-kierros päättyi minun osaltani. Lähetin viimeisen paketin Agualle ja se on nyt perillä. Itse sain paketit Maaritilta. Viimeisessä saamassani paketissa oli violetti Minttumaarihuivi (lankana on ilmeisesti Grinascon Merinosilk), kortti, naurunappeja, leppäkerttu ja Domino Knitting -kirja. En taaskaan muistanut kuvata kuin osan lähettämistäni tavaroista, mutta Aguan blogista löytyy kuvia. Hauskaa oli taas kerran ja kiitos vielä Maaritille paketeista!
Finnish Secret Pal round is over. I sent the last packet to Agua. Maarit gave me packets. There was the Minttumaari shawl, a card, some candies, a ladybird and Domino Knitting book in the last packet. Of course I forgot to take photos of things I sent but here is some of them. It was fun!

Tilasin Finnstamperilta leimasinmusteita ja leimasimia. Nyt voi leimailla kortteja muillakin kuin Perfect pearls -jauheilla.
I ordered some stampers and inks from Finnstamper.

Ensimmäinen työmatkakin tuli aika sopivasti ja pääsin sen takia osallistumaan Ullan pikkujouluihin. Ruoka oli hyvää ja seura oli hauskaa. Oli kivaa nähdä muita nettituttuja ja neulojia. Pikkujoululahjasta sain sinistä hamppulankaa ja helmityöpaketin. Lanka tuntuu samalle kuin pellava, väri on ihan minun. Hamppua minä en vielä olekaan neulonut, joten kiva kokeilla tätäkin (ellen käytä tätä helmitöihin tai virkkaukseen). Keristä en tiedä, paljonko tässä on lankaa.
I was on my first business trip to Helsinki. The time was right so I was able to participate Ulla's Christmas party. Food was good and the company was too. It was nice to see other knitters. My Christmas party present was hamp yarn and a kit. It feels like linen and the colour is just for me. I haven't knitted hamp yarn yet so it's interesting to try (unless I use this for beading or crocheting). I don't know how much yarn there is in one skein.

Lauantaina kävimme Zeskan kanssa Priimassa ja Vihreässä vyyhdissä lankaostoksilla. Ostin Debbiel Blissin Cathayta (500g), jota olen kuolannut netin kautta jo pitkään sekä Onlinen uutta silkkiä sisältävää sukkalankaa (200g, tästä voisi tulla vihdoin ne German stockingsit).
On Saturday I was with Zeska and we visited Priima and Vihreä vyyhti. I bought Debbie Bliss' Cathay (500g) which I have only dreamed of. I bought also Online's new sock yarn which has silk (200g, I think I'll knit German stockings using this).

Sitten ilmoittauduin vapaaehtoiseksi neulonta-aiheiseen haastatteluun, jonka pohjalta tehty juttu ilmestyy Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Etelä-Saimaan yhteisillä Vapaalla -sivuilla ensi viikolla. Lisäksi juttua varten on haastateltu toista neulojaa Kouvolan suunnalta. Viikkotahti on tälläistä vielä ainakin seuraavan kuukauden, joten päivitän blogia jos ja kun ehdin.

Then I volunteered for an interview about knitting and internet. The story should come out next week in some Finnish local newspapers. My weeks are as busy as this at least for New Year so I write to blog whenever I have time if I have.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minua harmitti kovasti, että Ullan pikkujoulut osuivat samalle päivälle työpaikan pikkujoulujen kanssa, mutta noita pikkujoulupäiviä taitaa olla melko vähän tarjolla.

Anonyymi kirjoitti...

Juu kyllä se sitä oli ! Oikein tunnistit vaikka kyllä mun siitä pitikin laittaa maininta. Kiva jos onnistuin.