18.2.07

Valmiita

Löysin kassista vaaleansinistä Regia silkiä. Olinkin ottanut sen mukaan. Sain sukat neulottua loppuun ja värikin on hyvin lähelle sama. Lankaa kului 41g.

I found light blue Regia silk, it was in my bag. So I finished socks. The colour is nearly the same. Yarn usage was 41g.
Neuloin tiskirätin. En ole vielä yhtään neulonut tiskirättiblogiin, joten tätäkin piti kokeilla (ja haluan myös käytännössä kokeilla, onko neulottu yhtä toimiva kuin muut). Lankana puuvillajämä ja sitä kului 31g. Tämä malli oli kahdelle eriväriselle langalle, mutta koska lanka oli pätkävärjättyä, käytin vain yhtä lankaa. Huomasin myös, että on yllättävän vaikea neuloa nurjalla puolella oikeaa ja tästä syystä palasssa on paljon virheitä.

I knitted a dishcloth. I hadn't knitted any before this and I wanted to try (and I want to try is knitted dishcloth as functional as others). I used cotton left over 31g. This pattern is for two different colours but I used only one multi-coloured yarn. I noticed that it's difficult to knit in wrong side so this cloth has many mistakes.

Ei kommentteja: