28.7.07

Arpajaispalkinto

Blogissani oli vähän aikaa sitten arpajaiset ja tässä on palkinto. Palkinnon luovutin tänään neuletapaamisessa eteenpäin ja koska voittajalla ei ole blogia, blogaan nämä. Minun piti tehdä tämä jo viime tapaamisessa, mutta unohdin silloin ottaa nämä mukaan. Palkintoon kuuluu kerä varastosta löytynyttä Onlinen Bambusukkalankaa,

I had lottery in my blog recently and this is the prize. We had knitting meeting today and I gave these to the winner (she doesn't have a blog). The prize contains a skein of Online's bamboo sock yarn, silmukkamerkkejä, jotka on tehty siten, että toinen lenkki taivutettu 6mm puikolle ja toinen 3mm puikolle,

stitchmarkers, bigger loop is made for 6mm needles and smaller for 3mm needles,
ja helmirannekkeet. Idea helmirannekkeisiin tuli, kun mietin jotain pientä ohjetta Ullaan helmien neulomisesta kertovan artikkelin tueksi. Nyt näihin on ohje kirjoitettu ja osa artikkelistakin on jo valmiina. Lankana on varastosta löytynyt karamelliväreillä värjätty Florican jämä. Lankaa näihin meni ehkä noin 10g.

and beaded wristwarmers. The idea for wristwarmers became when I was thinking something small beaded knitting pattern for Ulla. I'm writing an article about knitting with beads and wanted to have some examples and patterns too. Now I have pattern for these and part of tha article is also written. Yarn is Novita's Florica left overs that I have dyed with candy colours and I used about 10g.
Myydyt langat olen myös pakannut ja lähettänyt eteenpäin. Lankavarasto on pienentynyt noin 2240g, joten nyt alkaa taas olla realistisia mahdollisuuksia vähän pienentääkin varastoa.

I have sold yarn and sent it forwards. My stash has decreased about 2240g so now I'm beginning to have a realistic possibility to decrease my stash even more.

Ei kommentteja: