7.1.06

Täydellinen kantapää ja sorruin minäkin

Aloitin eilen itselleni sukkia sinipunaisesta Crazysta ja sain ne tänään valmiiksi. Lankaa kului arviolta 85g. Toiseen sukkaan tuli ihan sattumalta täydellinen kantapää! Raidat osuivat tiimalasikantapään kavennuksissa ja levennyksissä juuri kohdakkain. Sukkaosassa sitten tuli kaksi kertaa punaista peräkkäin, mutta ei se mitään, kun kantapää on niin hieno. :)

Sitten sorruin minäkin Novitan uutuusväreihin, kun niitä vihdoin löytyi kaupasta. (Euromarketissa oli tänään 15% kanta-asiakasale muista kuin päivittäistavaroista ja pitihän sitä lankaa sitten ostaa, kun sai vähän normaalia halvemmalla.) Ostin kuitenkin vain kaksi kerää, turkoosi 7 veljestä jäi hyllyyn. Virkkauslanka ja Kotiväki Coloria ei vielä ollut hyllyssä. Nekin näyttivät värikartan perusteella kiinnostavilta, mutta pitää ensin nähdä luonnossa. Lankaa tuli lisää siis 300g.

Muutenkin sukkainnostus on vallannut minut. Levitin jämälangat lattialle ja suunnittelin sukkia. Sain jo kolme ideaa, lähinnä väriyhdistelmiä, pitää vielä tarkemmin miettiä kuviot vai raidat. Seuraavaksi kuitenkin taidan tehdä Regia silkistä miehelle sukat, kun mies toivoi ohuita sukkia. Pitää nyt yrittää neuloa lankaa pois, kun odotan Villapuodin tilausta ensi viikolla ja sieltä tulee vielä 300g lankaa lisää varastoon. Niistä osalle on kyllä jo suunnitelmia. Harmaasta alpakkasilkistä aion tehdä Branching out -huivin ja pipon, ehkä myös lapaset.

Ei kommentteja: