8.8.07

Myydään

Siivosin puikkovarastoani ja sieltä löytyi monta kappaletta samankokoisia puikkoja. Kaikille minulla ei ole käyttöä, joten myyn ylimääräiset pois.

I organized my needles and found out I have plenty of some sizes. I'm selling the extra ones (only in Finnish).
80 cm pitkät 8 mm bambuiset pyöröpuikot, 3 euroa + postikulut. Varattu.

80 cm pitkät 5 mm metalliset pyöröpuikot, 1 euro + postikulut. Varattu.

80 cm pitkät 3 mm metalliset pyöröpuikot, 1 euro + postikulut. Varattu.

21 cm pitkät 2 mm paksut metalliset sukkapuikot, 7 kpl, 1 euro + postikulut. Varattu.

35 cm pitkät 3 mm metalliset suorat puikot, 50 senttiä + postikulut. Varattu.

4 mm metallinen virkkuukoukku, 50 senttiä + postikulut.

3 mm metallinen virkkuukoukku, 50 senttiä + postikulut.

Lisäksi myyn Rowanin malleja sisältävän Jennie Atkinsonin kirjan Beads, buttons and lace. Kunto on uutta vastaava, kirja on muutamaan kertaan selattu läpi (ei sittenkään minun juttuni). Kirjassa on samat mallit kuin Romantic stylessä. Kuvia kirjan malleista löytyy mm. Laughinghensiltä. Nimi on hämäävä, minusta kirjassa ei ollut ollenkaan niin paljon helmiä, nappeja ja pitsiä kuin olisin toivonut. Romantic style on nimenä paljon kuvaavampi kirjan sisällölle. Kirjan mallien koot ovat välillä rinnanympärys 81 - 102 cm. Kirjassa olevista ohjeista osassa on kaaviot mallineuleisiin, osassa ei. 15 euroa sisältäen postikulut.

EDIT: Kirja myyty, puikot jäljellä.

Yhteydenotot sähköpostitse tai kommenttina tähän kirjoitukseen.
I'm also selling this book: Beads, buttons and lace (this is only in Finnish too).I thought there would be more beads, buttons and lace than there were. This book is not for me. Did you know this books and Romantic style are the same? They have different covers but the patterns are the same. In my opinion the name Romantic style is better for this book. You find pictures of the patterns in Laughinghens.

Sain eilen SNY:ltä kortin. Kortti on Vaasasta ja siinä toivotetaan jännittävää SNY-kautta. Jännittävää todellakin. :) Olen jo suunnitellut paketteja omalleni ja ensimmäinen lähtee pian postin vietäväksi. Jännitän myös, milloin ja millaisia paketteja itse saan.

Finnish Secret Pal has started again and I'm in. Yesterday I got a card from Vaasa. This is really exciting. I have plannet packets to my Secret Pal (I'll post first one soon) and I'm waiting when and what I'm going to get. :)

5 kommenttia:

SNYsi kirjoitti...

Kiva kun kortti tuli perille ! Tosiaan postia lähtee tulemaan vielä tämän viikon aikana... =) Mukavaa viikkoa.

Liza kirjoitti...

Hei

Voisin olla kiinnostunut puikoista, ei virkkuukoukuista

Marja V kirjoitti...

Liza, jos olet ostamassa puikkoja, jättäisitkö yhteystietosi joko kirjoituksessa olevaan sähköpostiosoitteeseeni tai kommenttiin.

Totoro kirjoitti...

Jos nuo bambuiset puikot eivät ole vielä kelvanneet kellekään, niin mä voisin tarjota niille uuden kodin. Ei varmaan tarvitse lähettää postitse :)

Marja V kirjoitti...

Bambuiset ehtivät jo mennä.