20.8.07

Mysterystole 3, lisää kuvia ja ajatuksia

Edit: Vielä yksi kuva. Mietin päivällä, miten huivia pitäisin ja olan yli heittäminen tuli mieleen. Kommenteissakin tätä ehdotettiin, joten tässä vielä yksi kuva lisää. Huivi osoittautui kuitenkin hankalaksi heitettäväksi niin, että se vielä näyttää siistiltä. Ei tämä tyyli taida sittenkään olla minun juttuni.

Edit: One photo more. I wondered how I would use the stole and this came to my mind. Hekla also commented about this so here is one photo more. I have to say it was quite difficult to throw the stole over the shoulder so it looks good. I don't think this style is my thing.
Minäkin suhtauduin aluksi epäillen epäsymmetriseen muotoon. Päätin kuitenkin toteuttaa huivin ohjeen mukaan ja kokeilla uutta. Eilenillalla otin huivin pois pingotuksesta ja kokeilin sitä päälle. Yllätyin, koska minusta päällä tuo siipiosio toimii huomattavasti paremmin, kuin miltä se näytti pingotuksessa. En silti ole ihan täysin vakuuttunut yhdistelmästä, molemmat osiot ovat kauniita, mutta yhdessä en oikein tiedä. Eiköhän tälle silti käyttöä löydy.
I was suspicious about asymmetric shape. I decided still knit according to the pattern and try something new. Last night stole was blocked and dry and I tryed it on. I was surprized, wing-part works and looks better on. I'm not still completely convinced about this combination, both parts are beautiful, but together I'm not sure. But I think I'll find some use to this stole.
Takana "sauma" asettuu kivasti suurin piirtein olkapään kohdalle, eikä keskelle taakse tai sivuun.

At the back the "seam" is not in the middle and not in the side, I like that.
Halusin vielä yksityiskohtaisemman kuvan, jossa helmetkin näkyvät.

I took one photo more so you can see the beads too.
Ideana minusta tämän neulominen oli kivaa. Sain samalla paljon suunnitteluideoita. Minusta on hyvä ajatus valita joku teema ja käyttää sitä kuvioita ja mallia valitessa. Tätä varmasti hyödynnän jatkossa itsekin. Samalla aloin kehitellä ajatusta suunnitella itse suomenkielinen arvoitushuivi. Tästä en kyllä uskalla luvata vielä mitään, minulla kun neuleideoiden toteutus tuppaa venymään.

The idea of knitting this was nice. I got a lot of planning ideas. It is a good thing to choose a theme and look for patterns according to that. I'll definetely use this later. I also thought about planning and knitting Finnish Mysterystole. I can't promise anything yet, my projects usually take some time.

7 kommenttia:

Haka kirjoitti...

Kaunis kiitos kuvista! Kuten itsekin kirjoitit, molemmat puoliskot on kauniita sellaisenaan. Mutta tämä kyllä vahvistaa sen, että tulen tekemään mielummin kaksi symmetristä huivia kuin yhden epäsymmetrisen. Tuo siipiosion mallineule on todella kaunis!

Upea saavutus tämän lopettaminen, ehkä minäkin joskus. ;)

amma kirjoitti...

Ihana!Tossa huivissa on kyllä SitäJotakin!
Olispa super ihana juttu jos viittisit kehitellä oman arvoitushuivin. siis kannatan ja jopa yllytän!!! Pidähän ajantasalla..

amma kirjoitti...

amma tässä vaan sekoilee...osotteeni mihin lienen jättäny...sitkun.vuodatus.net

Totoro kirjoitti...

On ainakin persoonallinen :) Kahden erilaisen osion yhdistäminen taitaa olla himpun verran liian kerettiläistä omaan makuuni, vaikka molemmat osat sinänsä ovat kauniita (siipiosa on tosi makea). Vähän niinkuin pitsa ja vanukas - parempia erikseen.

Hekla kirjoitti...

Miltähän se näyttäisi, jos siiven heittäisi vasemman olan yli, kuten Melanie käsittääkseni on esittänyt? Minulla on itselläni kaksi mysteryhuivia viimeistä vihjettä vaille, mutta menee vähän aikaa ennen kuin pääseen pingottamaan ja sovittelemaan. Minä pidensin toista huiviani, ja nyt vähän arveluttaa, miten siipi siihen sijoittuu...

Arja kirjoitti...

Hmmm. Onneksi en alkanut tekemään, tuo ei ole yhtään minun tyylinen enkä edes tunne ketään joka haluaisi tuollaisen huivin.

Vape kirjoitti...

Minulla mystery on vasta nelosvihjeen alussa, mutta jos joskus suomalainen arvoitushuivi toteutuu olen innolla mukana.