11.6.07

Mysterystole 3

Liityin mukaan Mysterystole 3:n neulontaan. Tämä on ensimmäinen englanninkielinen KAL, jossa olen mukana ja myös ensimmäinen mysteerineulonta, vastaavia mysteerihuivejahan on ollut jo useita. Pienen pohdinnan jälkeen lankavarastosta löytyikin huiviin sopivaa lankaa: Schachenmayr Nomottan Rheuma Therma Wolle eli reumalankaa. Joskus ostin sitä Karjalan ompelukoneesta (paikallinen kangaskauppa, jossa on myös kohtuullinen valikoima lankoja) huivilangaksi, koska se oli pehmeää konepesun kestävää villaa ja mikä tärkeintä, hyvin ohutta. Väri on luonnonvalkoinen/kerma ja 3mm pitsiaddeilla tehty mallitilkku näyttää tältä (mallitilkun teko oli myös ohjeistettu helpottamaan lanka- ja puikkovalintaa). Helmien väriä ja laatua en ole vielä osannut päättää, varastossa olevat kirkkaat, valkoiset tai kermanväriset eivät varmaankaan riitä.
I joined for Mysterystole 3 group. This is my first Englis KAL and my first mysterystole. I found suitable yarn from my yarnstash: Schachenmayr Nomotta Rheuma Therma Wolle. I bought it from local fabric and yarn shop for a shawl. It's soft, machine washable and - the most important - thin. Colour is natural white/cream and swatch is made with 3 mm lace Addi. I haven't decided the colour and size of the beads yet. I think I don't have enough transparent, white or cream beads at the moment.

1 kommentti:

Dominique kirjoitti...

thanks for the comment on my blog ! It is a nice yarn, isn't it ? I like how you blocked it. Do you have beads already ?