31.7.06

Laiskotus

Minua on vaivannut laiskotus, enkä ole saanut juuri mitään aikaiseksi, edes blogikirjoitusta, kun ei ole mitään varsinaista raportoitavaakaan ollut. Nyt onkin kertynyt paljon asiaa. Aloitan Ullan neulehoroskoopista. Se oli ihan hauskaa luettavaa, mutta en kyllä täysin löytänyt itseäni kuvauksesta. Olen rapu ja siinä mielessä horoskooppi piti paikkansa, että tykkään neuloa läheisilleni. Sukkiin olen innostunut oikeastaan vasta löydettyäni ihanat erilaiset ja erikoiset sukkalangat, joten 7-veljestä ei todellakaan ole suosikkilankani. Huovutuksestakin pidän ja hahtuvasta tykkään, mutta en ole silti ihan älyttömästi neulonut ja huovuttanut. Hyväntekeväisyyteen olen neulonut kerran parit lapaset. Tästä pääsenkin sopivasti seuraavaan aiheeseen.

Liityin mukaan Neulottui rätei -yhteisblogiin. Ajatuksena on neuloa kaikki erilaiset tiskirätit (tai ainakin 60). Itse aion käyttää jämälankoja ja tehdä rättejä vaakapeittoja varten. Vaakatilkut sellaisenaan eivät ole innostaneet, koska minusta on tylsä neuloa koko ajan samanlaista. Nyt saa vaihtelua ja samalla testattua erilaisia pintaneuleita.

Ionan vinkistä lisäsin sivupalkkiin linkin, josta voi suoraan lisätä blogini blogilistan suosikkeihin. Lisäksi lahjoitin lankaa pois n. 450g (hyvä minä, osaan myös luopua langasta, joskus). Tämän vähensin lisääntyneestä langasta, koska tämä ei ole varsinaista kulutusta.

Salainen neuleystäväkierroskin alkoi ja sain jo salaiselta neuleystävältäni nettikortin. Kortissa oli Kananlento-elokuvan neulova kana. Tykkäsin elokuvasta ja myös kortista, kiitoksia. :) Jännityksellä odotan jatkoa. Sain myös oman neuleystäväni tiedot ja olenkin pohtinut, millä häntä ilahduttaisin, mutta ei tästä sen enempää. Minusta tässä on ehkä vaikeinta olla hiljaa, ettei paljasta itseään liian aikaisin. Muuten kyllä todella jännää olla mukana. Vähän kuin ostelisi itselleen lahjoja, mutta saakin ne yllätyksenä ja samalla yllättää salaista ystävää.

Ei kommentteja: